Παρουσίασε τουρνουά και προπονητή ο ΝΠΣ Βόλος

«Ένα σκαλοπάτι παραπάνω φέτος» ο στόχος σύμφωνα με τον Αχιλλέα Μπέο

Το διήμερο 8-10 Αυγούστου θα φιλοξενηθεί στον Βόλο και στο Πανθεσσαλικό το φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώνει ο ΝΠΣ Βόλος με τη συμμετοχή των ΟΦΗ, Ατρομήτου και Αστέρα Τρίπολης, και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο να καλεί σε μαζική παρουσία προκειμένου τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να είναι ικανοποιητικά και να διατεθούν για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου αλλά και του ιδρύματος «Φλόγα».

Στο πλαίσιο μάλιστα της συνέντευξης Τύπου έγινε και η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Γκιγέρμο Αμπασκάλ. Είδηση πάντως αποτελεί το ότι ο Αχιλλέας Μπέος αυτήν τη φορά δεν απηύθυνε κάλεσμα συνένωσης των Ολυμπιακού Βόλου και Νίκης, κάτι που μέχρι πρότινος έκανε σε κάθε δημόσια παρουσία του ή σε συνέντευξη Τύπου του ΝΠΣ Βόλος!

«Για την ομάδα δεν είναι τίποτα το τουρνουά, αλλά είναι πολύ σημαντικό για τα ιδρύματα που είναι οργανισμοί προσφοράς και αγάπης» ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος κάνοντας γνωστό ότι το κόστος του εισιτηρίου θα είναι στα πέντε ευρώ, καθώς και ότι η ΠΑΕ θα αγοράσει χίλια από αυτά και άλλα τόσα ο Δήμος Βόλου!

Όσον αφορά τον νέο προπονητή της ομάδας, ο Αχιλλέας Μπέος έκανε λόγο για έναν νέο άνθρωπο με φιλοδοξίες, γνώστη του ποδοσφαίρου και λάτρη του επιθετικού παιχνιδιού που αντιπροσωπεύει όπως υποστήριξε την ομάδα. «Στην πόλη του Βόλου θα του δοθεί η ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητές του. Ως διοίκηση κι εγώ ο ίδιος θα του παρέχω τα στοιχεία και τις προϋποθέσεις για να πετύχει» σημείωσε, τονίζοντας ότι οι στόχοι της ομάδας φέτος είναι ένα σκαλοπάτι καλύτερο από πέρυσι. «Είμαστε μία μικρή, καινούργια ομάδα αλλά από πλευράς οργάνωσης προσπαθούμε να αγγίζουμε μεγάλα ευρωπαϊκά πρότυπα και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέρνουμε» συμπλήρωσε επίσης.

Από την πλευρά του ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ τόνισε τα εξής: «Η νοοτροπία μου είναι αυτή που παρουσίασε ο πρόεδρος και γι’ αυτό είμαι εδώ. Με έχει πείσει το σχέδιο, η νοοτροπία και η φιλοδοξία της ομάδας και αυτό που έχω δει από την πρώτη στιγμή είναι μία ομάδα που λειτουργεί ως οικογένεια, με θέληση και πολλή προσωπικότητα. Φυσικά ένας προπονητής χρειάζεται τα κατάλληλα εργαλεία και ο πρόεδρος έχει ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνει όσα πρέπει για να έχουμε το κατάλληλο υλικό. Εγώ αυτό που έχω να δώσω είναι η καθημερινή σκληρή δουλειά και το πάθος που έχω για το άθλημα».

Τα έβαλε και με τους διαιτητές!

Παράλληλα ο Αχιλλέας Μπέος στάθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καλώντας μάλιστα τους Έλληνες διαιτητές να καταλάβουν ότι το… χέρι εντός περιοχής είναι για όλους και όχι μόνο για τις μεγάλες ομάδες!

«Αν το καταλάβουν αυτό οι διαιτητές τότε η ομάδα θα κάνει την έκπληξη σε όλα τα επίπεδα. Κάποια στιγμή και εδώ στην Ελλάδα, δικαίωμα στο όνειρο έχουμε όλοι μας. Για να γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο ας μας αφήσουν να ονειρευόμαστε. Πιστεύουμε σε ένα όνειρο και φέτος ότι θα το πραγματοποιήσουμε» σχολίασε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος.

Τέλος, προανήγγειλε προσφυγή ακόμη και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ενώ σημείωσε ότι οι μεταγραφές για τον ΝΠΣ φέτος θα φτάσουν συνολικά τις 10.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.