Πάρτι ανόδου στην Α2 για την Αργώ

Όμορφη εκδήλωση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας 

Γιόρτασαν την ιστορικό άνοδο της γυναικείας ομάδας της Αργούς στην Α2 παίκτριες, προπονητές και διοίκηση σε ένα αξέχαστο πάρτι. Το δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρει:

“Σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο στην τοποθεσία Big Fish Beach Bar Volos πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Αργούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Barbeque Party, απονομές, χορός και χαμόγελα για τις αθλήτριες του συλλόγου, το προπονητικό team και των ανθρώπων της Διοίκησης για την άνοδο της ομάδας στην Α2 Γυναικών συνέθεσαν το σκηνικό.

H ομάδα μας είχε κατακτήσει την πρώτη θέση και μαθηματικά στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας με 42 βαθμούς έναντι 32 βαθμών της δεύτερης ομάδας, ενώ υπολειπόταν ένας μόνο αγώνας. Ως πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΚΕΛ λοιπόν πήρε το εισιτήριο για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ήταν σημαντικό να τιμηθεί αυτή η προσπάθεια σε έναν ωραίο εξωτερικό χώρο λόγω και της πανδημίας. Η εκδήλωση ήταν μία προσφορά της διοίκησης, με το φαγητό να είναι άφθονο, αφού οι ψησταριές είχαν στηθεί από νωρίς.

Στο πλαίσιο της όμορφης εκδήλωσης που είχε οικογενειακό χαρακτήρα, η διοίκηση απένειμε αναμνηστικά μετάλλια στο σύνολο των παικτριών, στο προπονητικό team και σε όσους συνεργάτες βοήθησαν με την υποστήριξή τους στην ανοδική πορεία της ομάδας μας.

Η απονομή των χρυσών μεταλλίων σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας έγινε σε θερμό κλίμα.

Μετάλλια δόθηκαν στις αθλήτριες:  Τάσσου Αθηνά, Γιανετάκη Ηλιάνα, Νικολάου Ειρήνη, Χαρχαρή Νάνσυ, Παπούλια Μαρία, Γιαλόγλου Νικολέτα, Ράντζου Έρρικα, Μερκονιάν Ελένη, Γκορίλα Μάρθα, Χειμάρα Τζωρτζίνα, Αμυγδαλοπούλου Κατερίνα, Κασιούρα Βασιλική, Πώπου Ελευθερία, Κάστανου Δανάη, Πασχαλίδου Άρτεμις, Παϊλα Χρύσα, Αποστολοπούλου Ελένη και Ανατολή Αναστασία, στο προπονητικό team, που αποτελείται από τους: Βαγγέλη Σταθόπουλο, Λευτέρη Τιρτιράκη, Κων/νο Φουρκιώτη και στον κ. Κάστανο Δημήτριο από την πλευρά της διοίκησης.

Συγκινητική η στιγμή του κυπέλλου, με την αρχηγό Αθηνά Τάσσου να σηκώνει στον αέρα την κούπα του πρωταθλητή από τα χέρια του προέδρου Ματζαφλέρη Απόστολου. Οι αθλήτριες δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους, ενώ τα video wall προβάλλονταν συνεχώς στιγμιότυπα και φωτογραφίες από τα παιχνίδια της ομάδας και τις κορυφαίες στιγμές κάθε αθλήτριας αλλά και τα funny moments της χρονιάς, μια έμπνευση της δημιουργικής πασαδόρου της ομάδας Κατερίνας Αμυγδαλοπούλου.

Την τόσο σημαντική βραδιά στήριξαν με την παρουσία τους κάνοντας και τις απονομές ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Μαγνησίας και πρόεδρος ΕΚΠΟΛ, κος Κίτσιος Γεώργιος, αλλά και οι υποστηρικτές του συλλόγου Μπουρούς Νικόλαος και Γεωργουλόπουλος Χρήστος και φυσικά οι εκλεκτοί γονείς και φίλοι των αθλητριών”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.