Πάση θυσία τρίποντο με Μαύρους Αετούς θέλει ο Ρήγας Φεραίος

Με τον τιμωρημένο Χρήστο Σπαθή, που αποβλήθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, να μένει εκτός αποστολής, ο Ρήγας Φεραίος υποδέχεται την Τετάρτη τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου στο Βελεστίνο στις 15.00. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Παπαργυρίου και βοηθοί του οι Θεοδώρου και Μηνούδης (Πιερίας).

Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει οπωσδήποτε να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί, εφόσον η νεοφώτιστη τρικαλινή ομάδα είναι από τους ουραγούς του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται με ματς λιγότερο στην 14η θέση με 10 βαθμούς, όσους και ο προτελευταίος Αστέρας Πετριτή. Ο Ρήγας με το τρίποντο είναι πολύ πιθανό να αυξήσει τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη σε διψήφιο αριθμό (έχει 18 πόντους), αφού και ο Αστέρας Πετριτή παίζει μέσα στην Κατερίνη με τον Πιερικό, και θα δει με πολύ μεγάλη άνεση-όχι ότι τώρα ανησυχεί- τη συνέχεια.

Στην ομάδα του Λάκη Μπακάλη κράτησαν τη θετική εικόνα του μαγνησιώτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β., αλλά την Τετάρτη είναι ένας τελείως διαφορετικός αγώνας. Ο Ρήγας πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και να ξεδιπλώσει τις επιθετικές του αρετές, που τον έχουν φέρει να έχει την τέταρτη καλύτερη επίθεση του 2ου ομίλου, κάτι που το οφείλει στους αγώνες έδρας, όπου σκοράρει με μεγάλη ευκολία.

Να σημειωθεί ότι στο δυναμικό των Μαύρων Αετών εντάχθηκαν δύο παίκτες, ο Τσιώλης που φέτος έπαιζε στην ομάδα του Λουτρακίου και έχει περάσει από τον Πιερικό, και ο Σιαμπάνης που είναι μεσοεπιθετικός και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κ20 ΠΑΟΚ, Αγροτικό Αστέρα και Παύλο Μελά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.