Πασκουάλ: Περιμένουμε επιθετική και σκληρή την Μπασκόνια

Η καλή άμυνα και ο έλεγχος των λαθών θα είναι τα σημεία-κλειδιά στο αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Βιτόρια με την Μπασκόνια, σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ.

«Πρώτα από όλα, είναι καλύτερα τα πάντα μετά από μία νίκη. Είναι πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τον Περάσοβιτς. Έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι και γνωριζόμαστε. Μπορούσε να κερδίσει η Μπασκόνια την Μιλάνο. Την περιμένουμε επιθετική και σκληρή στην έδρα της», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

«Έχει ποιότητα, πολλές λύσεις καλούς δημιουργούς, σουτέρ. Πάντα είναι δύσκολα εκεί στο γήπεδό της. Θα πάμε εκεί να παίξουμε το παιχνίδι μας. Θα κοιτάξουμε τις πιθανότητές μας και το παιχνίδι μας. Συμβαίνει πολλές φορές τα τρία χρόνια να έχει η άλλη ομάδα νέο προπονητή εναντίον μας», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι ο Πέδρο Μαρτίνεθ είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ισπανία. Σέβομαι και τον Περάσοβιτς. Κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός, έχει δικό του στιλ παιχνιδιού και ποιότητα. Είναι λογικό να αλλάζεις λίγο το πλάνο. Στην Βιτόρια, αν δεν παίξεις καλή άμυνα και κάνεις λάθη, θα έχεις πρόβλημα. Πρέπει να ελέγχεις τα λάθη για να έχεις τύχη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.