Πατάει γερά στα πόδια του ο Γ.Σ. Αλμυρού, 0-3 τον Διγενή Νεοχωρίου

Τρίτο συνεχόμενο διπλό από τη στιγμή που ανέλαβε ο Αλέξανδρος Κούρτογλου σημείωσε ο Αλμυρός, καθώς μετά το 0-1 στην Τσαριτσάνη επί του Οικονόμου και το 0-3 στο Καρπενήσι επί της Ποταμιάς, επικράτησε εκτός έδρας του Διγενή Νεοχωρίου επίσης με 0-3 με ένα γκολ του Βουρδάκη και δύο του Ηλιόπουλου, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για το βασικό του στόχο, που είναι η άνετη σωτηρία, αφού έφτασε τους 29 βαθμούς.

Σ’ ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γρήγορο γκολ και από κει και πέρα έκαναν σωστή διαχείριση του υπέρ τους σκορ, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο έβαλαν διπλό κερασάκι στην τούρτα με άλλα δύο τέρματα, δίνοντας θριαμβευτικό χαρακτήρα στη νίκη τους.

Στο 12’ ο Βουρδάκης μετά από σέντρα του Ηλιόπουλου μόνος του στη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ψωμιάδη και έγραψε το 0-1. Πραγματική απειλή για την εστία του Λέτσο ήταν ουσιαστικά μόνο το φάουλ του Γούτσιου στο 36’, που πέρασε λίγο άουτ, τη στιγμή που ο γκολκίπερ του Αλμυρού είχε μείνει καθηλωμένος στη θέση του.

Από κει και πέρα ο Αλμυρός κρατούσε το υπέρ του αποτέλεσμα και στο 83ο λεπτό ο Ηλιόπουλος με προβολή έπειτα από σέντρα του Βουρδάκη σφράγισε το πολύτιμο διπλό για τον Γυμναστικό, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 89’ με σουτ εντός περιοχής μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας και στρώσιμο του Λάμπου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι η μεγάλη ευκαιρία είχε χάσει στο 65’ ο Βαγενάς για το 0-2, καθώς από θέση βολής και αμαρκάριστος νικήθηκε από τον Ψωμιάδη.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Ψωμιάδης, Τεντολούρης Δ.  (58’ Διβανές), Αυγουστάτος, Γούτσιος, Μωραΐτης, Σταμέκος, Αλεξίου Eυθ. (89’ Κερασιώτης), Μανώλης, Τεντολούρης Α., Αλεξίου Δ. (66’ Λαγκαδινός), Κοντογεώργος

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Λέτσο, Στογιαννίδης, Λάμπος, Κυριάκος, Παπακώστας, Αγιασιώτης (86’ Αΐδης), Βουρδάκης (90’ Δήμος), Καναβός, Γαρυφαλλόπουλος, Βαγενάς, Ηλιόπουλος (90’ Νικογιάννης)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.