Πάταγο κάνει η μεταγραφή του Γιώργου Δαλούκα σε ομάδα μπάσκετ!

Παίκτης στην ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Ιτέας Άμφισσας, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης της Στερεάς Ελλάδας, είναι από την Τρίτη ο πρώην διαιτητής Γιώργος Δαλούκας! Το σχετικό ρεπορτάζ του eviabasket αναφέρει:

“Η Ιτέα ολοκλήρωσε την Τρίτη την πρώτη και τελευταία ταυτόχρονα φετινή μεταγραφή της, η οποία όμως είναι ικανή από μόνη της να κάνει πάταγο!

Η ομάδα του Χρήστου Μωραΐτη δεν απέκτησε κάποιο γνωστό παίκτη, αλλά έναν πρώην διεθνή διαιτητή του ποδοσφαίρου, που ένα πέναλτι που έδωσε το 2010 στον Βύντρα σε αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό, έγινε η αιτία για να γίνει η αλήστου μνήμης δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη περί “εγκλήματος κατά της Ελλάδας”!

Από τότε βέβαια, άλλαξε άρδην η ζωή του ρέφερι. Ο Δαλούκας παραιτήθηκε από τη διαιτησία μετά τις απειλές που δεχόταν η οικογένεια του, είδε την Porsche Cayenne να τυλίγεται στις φλόγες μετά από ένα αγώνα της Εθνικής κι αποσύρθηκε οριστικά από το χώρο.

Τα τελευταία χρόνια εγκαταστάθηκε στα Άσπρα Σπίτια που είναι κοντά στην Ιτέα και φέτος θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και το αγαπημένο του μπάσκετ δίνοντας το παρών στο τουρνουά της Ιτέας όπου και εντυπωσίασε!

Ο Χρήστος Μωραΐτης του έκανε πρόταση να παίξει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, ο Δαλούκας το δέχθηκε και από φέτος θα είναι παίκτης του μπάσκετ επιστρέφοντας και πάλι στον αθλητισμό αλλά από εντελώς διαφορετικό πόστο…”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.