Πατέρας Σκοπελίτη: «Ο γιος μου δεν πήρε ούτε ένα ευρώ»

Εκτός αέρα παρέμβαση έγινε στην εκπομπή Clasico του Βόλος 9.86 από τον πατέρα του Φίλιππου Σκοπελίτη, ο οποίος κατήγγειλε ότι ο γιος του δεν πήρε ούτε ένα ευρώ από τα 5.000 που του έταξε ο Θ. Τζήμας, την ώρα που ο Κατερινιώτης παράγοντας μιλούσε στον αέρα. Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης απάντησε τα εξής: «Αν ήσασταν πρόεδρος και βλέπατε έναν ποδοσφαιριστή που δεν ανταποκρίθηκε σ’ αυτά που δεσμεύτηκε (σ.σ. αγωνιστικά) στη διοίκηση, τι θα κάνατε; Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που ανεβοκατέβαζαν διοικήσεις και δε λέω για τον Φίλιππο. Ο Σκοπελίτης το έχει δηλώσει ότι ήρθε στη Νίκη αφιλοκερδώς, για να αγωνιστεί, και πως γνώριζε ότι δε θα πάρει χρήματα».

«Καθοδηγούμενοι κάποιοι παίκτες από διοικούντες»

Πιο μπροστά ο κ. Τζήμας είχε επισημάνει τα εξής:

«Κάποιοι ποδοσφαιριστές, όταν δήλωναν ορισμένα πράγματα στη Νίκη Βόλου ήταν καθοδηγούμενοι και μάλιστα από ορισμένους ανθρώπους, που θέλουν να αναρριχηθούν στη διοίκηση του ποδοσφαίρου με το άλλοθι ότι δεν υπάρχει κανείς άλλος και θα πάμε έτσι κι όπου μας βγάλει. Δεν αρμόζει στη Νίκη Βόλου να μην κάνει πρωταθλητισμό.

Θέτεις τον εαυτό σου υποψήφιο και λες ότι υπάρχει πρόταση, που θα κάνει … μπαμ κι όχι μόνο προτάσεις δεν υπάρχουν, αλλά μόνο άνθρωποι, που θέλουν να στεφθούν πρόεδροι, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούν να προσφέρουν και περιμένοντας πέντε-δέκα να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Έχει κλείσει ο ισολογισμός-απολογισμός, για να μην ανησυχούν κάποιοι, και έχει συμβεί το εξής: όταν είχα δώσει στον προπονητή τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών, τότε που είχαμε αναφερθεί στις προκαταβολές, αυτές έχουν συμψηφιστεί και δεν αναλογεί ούτε ένα ευρώ σε ορισμένους ανθρώπους που γκρίνιαζαν.

Έλεγαν ότι θα υποβληθούν οι προτάσεις στο Δ.Σ. και το Δ.Σ. θα τις φέρει προς ψήφιση στη Γ.Σ. Από τη στιγμή που γνωρίζω ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση, εξαπατάς τον κόσμο. Άρα για μία ακόμη φορά ο κόσμος εξαπατάται στη Νίκη Βόλου. Θα γίνει πρόταση στη Γ.Σ. και όλοι θα προσπαθήσουμε από κει να πάρουμε το ΟΚ.

Το αίτημα για το Πανθεσσαλικό με βρίσκει αντίθετο. Ο Ολυμπιακός Β. ψάχνει άλλο γήπεδο, γιατί το Πανθεσσαλικό ευνοεί τις φιλοξενούμενες ομάδες.

Μετά τη δήλωσή μου ότι θα διεκδικήσω τη δημαρχία, κάποιοι είπαν ότι εγώ είχα ραντεβού με τον κ. Μπέο στην Κατερίνη, όπου βρίσκομαι για λόγους υγείας του πατέρα μου, ενώ ο κ. Μπέος επισκέφτηκε την Κατερίνη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.