Παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να κερδηθεί με Φίλιππο για τη Νίκη

Τον Φίλιππο στις 19.00 την Κυριακή υποδέχεται η Νίκη για την 8η αγωνιστική του βόρειου ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών η Νίκη Βόλου. Είναι ένα ματς που η ομάδα του Λάμπρου Πρέκα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει και να διατηρήσει το αήττητο της έδρας. Η ήττα από το Αγρίνιο εκτός έδρας μπορεί να άφησε μία πικρία, αλλά ήταν εντός προγράμματος, αλλά η αναμέτρηση με την ομάδα της Βέροιας δε χωρά άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

Ο Κουτίνας επιστρέφει έχοντας προπονηθεί κανονικά με κάποιες προφυλάξεις τις προηγούμενες μέρες  και θα αγωνιστεί κανονικά, όπως και ο Φρουσκλιάς, που αντιμετώπιζε πρόβλημα λόγω ενός ελαφριού διαστρέμματος.

Η προετοιμασία πραγματοποιήθηκε μετ’ εμποδίων, αφού έλειψαν από κάποιες προπονήσεις οι Γεωργίου, Καραγεώργος, Τσαβές, αλλά στην προπόνηση της Παρασκευής πήραν όλοι μέρος και ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Μάλιστα, οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας πληρώθηκαν χθες τον μισθό του Νοεμβρίου, δείγμα του πόσο καλά λειτουργεί η διοίκηση.

Ο κ. Τουτουντζόγλου μίλησε στ’ αποδυτήρια στους παίκτες και τους ζήτησε να ματώνουν για τη φανέλα.

Από πλευράς κόσμου αναμένεται για μία ακόμη φορά μία εντυπωσιακή παρουσία, έχοντας δείξει πόσο πολύ έχει αγκαλιάσει αυτήν την ομάδα, ενώ βολεύει και η ώρα, αφού θα έχουν επιστρέψει όσοι φίλαθλοι πάνε στον Αλμυρό για το ματς της ποδοσφαιρικής Νίκης.

2ος Όμιλος Β’ Εθνικής

8η αγωνιστική

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

ΕΑΚ Κέρκυρας 17.00 Φαίακας-ΧΑΝΘ

Μακεδονικού 17.00 Μακεδονικός-Γέφυρα

Πεύκων 17.00 Μαχητές Δόξας Πεύκων-Αγρίνιο

Φαρσάλων 17.00 Φάρσαλα-Ίκαροι Σερρών

Αρναίας 17.00 Στρατώνι-Ελευθερούπολη

Χαλκιοπούλειο 17.00 Έσπερος Λαμίας-Ανατόλια

Χαλκηδόνας 17.00 Προποντίς-Ερμής Λαγκαδά

Ν. Ιωνίας 19.00 Νίκη Βόλου-Φίλιππος Βέροιας

Ταρενίδης Κ.-Δημάδης (Μόρφη Γ.)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.