Πεδουλάκης: Μόνη αντίδραση η νίκη με την Άλμπα

Η ήττα – αποκλεισμός από τον Προμηθέα Πατρών στο Κύπελλο και τα όσα ακολούθησαν μετά την επίσκεψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην προπόνηση της Δευτέρας ανήκουν στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Euroleague) με την Άλμπα Βερολίνου (14/11, 21:00), έχοντας αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τους βοηθήσει να επουλωθούν οι πληγές που άφησε ο αγώνας της περασμένης Κυριακής στην Πάτρα.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Αργύρη Πεδουλάκη αποτελεί ο Τζίμερ Φρεντέτ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα και είναι αμφίβολος.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εξήγησε ότι η Άλμπα είναι μια ομάδα «καλή στο transition και παίρνει πολλά τρίποντα, έχει καλό επιθετικό ριμπάουντ και πρέπει αυτά να τα αντιμετωπίσουμε. Είναι μια ομάδα που μοιράζει τον χρόνο, είναι νεανική, έχει ενέργεια, αλλά και απειρία».

Φυσικά, ρωτήθηκε για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Προμηθέα και για το πώς θα αντιδράσει το τριφύλλι: «Η μόνη αντίδραση είναι να κερδίσεις το παιχνίδι. Άλλη αντίδραση δεν μπορεί να υπάρξει», ενώ αναφορικά με την κριτική που γίνεται προς το πρόσωπό του, απάντησε: «Όταν χάνουμε ή όταν δεν παίζουμε καλά, είναι λογικό, είναι μέρος της δουλειάς. Το παράδοξο είναι όταν κερδίζουμε».

Από την πλευρά του, ο Νικ Καλάθης συμφώνησε με τον προπονητή του: «Μόνο με έναν τρόπο μπορούμε να αντιδράσουμε. Να παίξουμε καλά στον αυριανό αγώνα και να είμαστε καλύτεροι. Μαθαίνουμε από τα λάθη που κάναμε κόντρα στον Προμηθέα, τι μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Πρέπει να δείξουμε μπροστά στο κοινό μας ότι ξέρουμε πως να παίζουμε».

Ο τελευταίος που πήρε τον λόγο ήταν ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τον Προμηθέα Πάτρας, εξηγώντας πως «μας έχει πληγώσει αυτή η ήττα. Κακά τα ψέματα, ο Προμηθέας εκείνη την ημέρα έπαιξε καλύτερα από εμάς και φάνηκε πως το ήθελε περισσότερο. Είμαστε σε μια δύσκολη φάση, αλλά θα βοηθήσει μια νίκη αύριο, θα το ξεπεράσουμε και προχωράμε για το υπόλοιπο της σεζόν», ενώ αναφερόμενος στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παίκτες του τριφυλλιού είπε: «Ηταν κάτι που χρειαζόταν να γίνει. Η ομάδα έχει έναν λόγο που παίζει για τρία τρόπαια και είναι στενάχωρο που χάθηκε νωρίς ο ένας στόχος. Στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας οπότε βγήκε η ανακοίνωση, θέλοντας κι εμείς να πούμε πως καταλαβαίνουμε τον πόνο τους, αλλά προχωράμε για την υπόλοιπη σεζόν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.