Παίκτης του Ολυμπιακού Β. και επίσημα ο Αγγελούδης

Τον βασικό του φορ απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς ο Νίκος Αγγγελούδης μετά τη δευτεριάτικη προπόνηση στην οποία πήρε μέρος, ολοκλήρωσε τη συμφωνία του με τους ερυθρόλευκους και υπέγραψε αργά το βράδυ της Δευτέρας ενώπιον του ισχυρού άνδρα της ομάδας κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

Ο 25χρονος Αγγελούδης έχει ύψος 1.83 και έχει αγωνιστεί και στις τρεις εθνικές κατηγορίες: στη Σούπερ Λίγκα με 35 συμμετοχές και πέντε γκολ με τη φανέλα του Άρη και της Δόξας Δράμας, στη Football League με 17 ματς και ένα τέρμα με Ηρακλή και Πανσερραϊκό και στη Γ’ Εθνική με 15 συμμετοχές και τρία γκολ σε Κοζάνη και ΠΑΟΝΕ. Παράλληλα, έχει 14/0 στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ να τονιστεί ότι αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ηρακλή.

Στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού Β. τονίζεται: «Παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου είναι πλέον ο Νίκος Αγγελούδης, καθώς ο Θεσσαλονικιός επιθετικός συμφώνησε σε όλα με τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου.

Ο Νίκος Αγγελούδης γεννήθηκε στις 14/5/1991 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή σε ηλικία 12 χρόνων. Μετά από μία εξαετία δόθηκε δανεικός αρχικά στην Κοζάνη και στη συνέχεια στον ΠΑΟΝΕ. Ακολούθησε μία πενταετία στον Άρη με ενδιάμεσο σταθμό για ένα εξάμηνο τη Δόξα Δράμας.

Τη χρονιά 2014-2015 συνέχισε την καριέρα του στον Ηρακλή, ενώ επόμενος σταθμός ήταν ο Πανσερραϊκός, όπου και πέτυχε το νικητήριο για την ομάδα του γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στις 14 Οκτωβρίου 2015. Ο 25χρονος προπονήθηκε ήδη το απόγευμα μαζί με το υπόλοιπο ρόστερ της ομάδας υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Παναγιώτη Τζαναβάρα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.