Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Μελιόπουλος

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι από το πρωί της Τρίτης (25/06) ο Δημήτρης Μελιόπουλος.

Ο 20χρονος παίκτης υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους νταμπλούχους Ελλάδας και η μεταγραφή του ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά το κείμενο: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Μελιόπουλου από την Ξάνθη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 14.

“Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Δημήτρης Μελιόπουλος, της ομάδας Κ17 της Ξάνθης έχει τον χαρακτήρα και τα προσόντα για να ξεχωρίζει. Πρώτα εκτιμώ τον χαρακτήρα του και το πάθος και τη θέληση του να δουλέψει και να πετύχει και μετά όλα τα υπόλοιπα, όπως το ταλέντο”.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε γοητευθεί από την πρώτη στιγμή που τον είδε στην προπόνηση. Λίγο πριν φύγει από την Ξάνθη, έπλεξε το εγκώμιό του και δύο χρόνια μετά τον συναντά και πάλι, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να τον θέσει υπό τις οδηγίες του.

Γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου του 2000 στη Βέροια κι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΠΑΟΚ Κουλούρας. Στα 15 του εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Ξάνθης κι από πολύ νωρίς ξεχώρισε με το ταλέντο του, αγωνιζόμενος είτε ως μέσος είτε ως κεντρικός αμυντικός.

Σε ηλικία 17 ετών κλήθηκε από τους ανθρώπους της ακριτικής ομάδας και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, συμμετέχοντας και στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας για τη σεζόν 2017-18.

Εκεί έδειξε ότι είναι ήδη έτοιμος για να πάρει το βάπτισμα του πυρός στο αντρικό ποδόσφαιρο, όπερ και εγένετο.Στις 25 Οκτωβρίου του 2017 σε μία νίκη της Ξάνθης μέσα στην έδρα του Παναιτωλικού ο νεαρός άσος έκανε το ντεμπούτο του και έγινε ο πρώτος παίκτης, γεννημένος τον 21ο αιώνα, που παίζει στη Super League Σουρωτή.

Αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια, ενώ με το γκολ που σημείωσε σε αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΛ, έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της Ξάνθης.Η σεζόν 2018-19 τον βρήκε ως βασικό μέλος των Ακριτών, με τη φανέλα των οποίων μέτρησε άλλες 17 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις.

Από το 2016 έγινε διεθνής, ξεκινώντας από την Εθνική Ελλάδας Κ16, ενώ πλέον είναι μέλος της Κ21, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούνιο του 2019, υπό τις οδηγίες του Αντώνη Νικοπολίδη.Παρά τον υψηλό ανταγωνισμό και τις διάφορες προσπάθειες πολλών ομάδων, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να συμφωνήσει με την Ξάνθη και ο Μελιόπουλος είναι και επίσημα παίκτης του Δικεφάλου.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.