Παίκτριες του ΑΣ Βόλος 2004 στις προεπιλογές της Εθνικής κορασίδων

Τέσσερις παίκτριες του ΑΣ Βόλος 2004 κλήθηκαν στις προπονήσεις – προεπιλογές της Εθνικής κορασίδων. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Δύο χρόνια μετά την επανασύσταση της ακαδημίας του συλλόγου, τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να είναι ορατά, αφού τέσσερα κορίτσια της ομάδας κλήθηκαν να συμμετέχουν στις προπονήσεις – προεπιλογές της Εθνικής κορασίδων στη Θεσσαλονίκη. Οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Κυριακή 11 Μαρτίου στα γήπεδα του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και σε αυτές κλήθηκαν οι:

ΒΑΪΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΓΕΩΡΓΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΚΑΡΑΚΑΝΑ ΚΑΛΛΙΡΟΗ

ΤΟΣΚΑ ΜΕΛΙΣΑ

Στη Θεσσαλονίκη βέβαια μετέβησαν και συμμετείχαν στις προπονήσεις μόνο οι δύο τελευταίες, αφού η ΒΑΪΝΟΠΟΥΛΟΥ και η ΓΕΩΡΓΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αποτελούν βασικά μέλη της αγωνιστικής ομάδας και ήταν στην αποστολή για το ματς της προηγούμενης Κυριακής στα Τρίκαλα. Θα δοκιμαστούν σε κάποια από τις επόμενες κλήσεις της Εθνικής.

Η προσπάθεια στην ανάπτυξη της ακαδημίας και της ομάδας γενικότερα θα συνεχιστεί με απώτερο σκοπό τα επόμενα χρόνια η αγωνιστική ομάδα να στελεχώνεται από κορίτσια που θα προέρχονται από το φυτώριο του συλλόγου!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.