Πελεκάνος: «Στόχος του ΓΣ Αλμυρού η άνοδος στη Β’ Εθνική»

Ο ΓΣ Αλμυρού επικράτησε άνετα εκτός έδρας σε βάρος της Αγριάς 93-53, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ο φόργουορντ των νικητών, Μιχάλης Πελεκάνος, έκανε τη δική του παρέμβαση στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΟΚ και στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη.

Μεταξύ άλλων, μίλησε:

Για το στόχο της ομάδας: «Σκοπός της ομάδας είναι να καταφέρουμε να βοηθήσουμε κάποια παιδιά μικρότερα σε ηλικία με την εμπειρία και τις γνώσεις μου και έχουμε ως στόχο ν’ ανεβούμε στη Β’ Εθνική».

Για τα νέα παιδιά της ομάδας: «Έχουμε κάποιες ακαδημίες, έχει προωθήσει ο κόουτς 2-3 παιδιά στο ανδρικό και έχουν και ρόλο στα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, αυτό είναι στο χέρι των συγκεκριμένων παιδιών να δουλέψουν και με τη βοήθεια όλων μας να μπορέσουν να κάνουν κάτι καλό».

Για τον λόγο που συνεχίζει να παίζει: «Καταρχήν συνεχίζω και παίζω πρώτα απ’ όλα γιατί είμαι υγιής και επίσης είναι το πάθος, η «φλόγα» και η αγάπη που ‘χω μέσα μου για το μπάσκετ. Δε μού ‘χει περάσει ακόμα απ’ το μυαλό το να σταματήσω. Να είμαι γερός και πιστεύω ακόμα 2-3 χρόνια θα συνεχίσω να παίζω».

Για το αν σκέφτεται την προπονητική: «Αυτό είναι μελλοντικά. Το ‘χω στο μυαλό μου, αλλά θα το «χτίσω» σιγά σιγά. Επειδή συνεχίζω και παίζω ακόμα, θα το δουλέψω σιγά σιγά, ώστε όταν έρθει η στιγμή που θα σταματήσω να παίζω να πάω κατευθείαν εκεί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.