Πέμπτες οι Φραγκάκη/Γιαλαμά στο Τεχνικό Ντουέτο – Χρυσό η Αυστρία με τις Βολιώτισσες αδερφές Αλεξανδρή

Στο FINA World Series Super Final

Με μια αρκετά καλή εμφάνιση και σαφώς βελτιωμένες σε σχέση με το Παρίσι, οι νεαρές εκπρόσωποι της Ελλάδας, η Βολιώτισσα Ελένη Φραγκάκη μαζί με την Κρυσταλένια Γιαλαμά (αναπλ. Ιφιγένεια Κρομμυδάκη) κατέκτησαν την 5η θέση στον τελικό του Τεχνικού Ντουέτου, κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του FINA World Series Super Final, το Σάββατο (21/5) στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αυστρία με τις εκ Βόλου ορμώμενες αδερφές  Άννα Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή (αναπλ. η επίσης αδερφή τους Βασιλική Αλεξανδρή), που πήραν ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία 90,4430 β.

«Τα κορίτσια μας, που είναι σαφώς πιο μικρά σε ηλικία και πιο άπειρα σε σχέση με τα υπόλοιπα Ντουέτα που μετείχαν -καθώς η ομοσπονδιακή προπονήτρια Νάστια Γκούτσεβα επέλεξε να έχει σε αυτούς τους αγώνες το Ντουέτο των Νεανίδων (εν όψει συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας)-, βαθμολογήθηκαν με 82,7249 β.» αναφέρει η ΚΟΕ στη σχετική ενημέρωση.

Το ασημένιο πήραν οι Μπρέγκι Ντε Μπρόουερ / Μαρλό Στίμπενκ από το Βέλγιο με 84,8617 β. και το χάλκινο οι Αμερικανίδες Μεγκούμι Φιλντ / Ντανιέλα Ραμίρεζ με 84,3622 β.

Στη σημερινή τρίτη τελευταία ημέρα των αγώνων η Ελλάδα θα έχει συμμετοχή σε τρία αγωνίσματα. Στο Ελεύθερο Ντουέτο με τις Ελένη Φραγκάκη / Κρυσταλένια Γιαλαμά (αναπλ. Ιφιγένεια Κρομμυδάκη), στο Highlight και στο Κόμπο.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 22/5:

13:30 Ντουέτο Ελεύθερο

14:45 Μικτό Ντουέτο Ελεύθερο

17:00 Highlight

19:00 Κόμπο

20:30 Gala

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.