Πεντάδα δανεικών από την ΑΕΛ στον Ολυμπιακό Βόλου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σημαντική, ποσοτικά τουλάχιστον, αναμένεται να είναι η ενίσχυση του δυναμικού του Ολυμπιακού Βόλου με παίκτες της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ, η οποία έχει γίνει γνωστή όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Μπρούνο Μπαράνκο, έστω και αν αυτή δεν προχώρησε.

Από τις εκατέρωθεν δηλώσεις που έγιναν, φαίνεται ότι υπάρχει μία αμοιβαία εκτίμηση ανάμεσα σε Ευριπίδη Τσιμπανάκο και Αλέξη Κούγια, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ να προσανατολίζεται στην παραχώρηση πέντε τουλάχιστον παικτών στους «ερυθρόλευκους», νεαρής μεν ηλικίας αλλά με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Super League. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι η λίστα δεν έχει οριστικοποιηθεί, κάτι που θα γίνει στο επόμενο χρονικό διάστημα, όπως αναφέρουν και δημοσιεύματα στον έντυπο Τύπο της Λάρισας.

Πολλά βέβαια εξαρτώνται από τη διαμόρφωση των ρόστερ των δύο ομάδων στο πλαίσιο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όταν και θα προκύψει οριστικά το αγωνιστικό… πλεόνασμα, αλλά και οι ελλείψεις σε συγκεκριμένες θέσεις.

Από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου αυτό που έχει προκύψει ωστόσο είναι η κίνηση για συμφωνία με Αργεντίνο επιθετικό, που προοριζόταν για τη θέση του Μπαράνκο. Ωστόσο η παραμονή του παίκτη στους «ερυθρόλευκους» μπέρδεψε κάπως τα πράγματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.