Πέντε ευρώ η ετήσια συνδρομή στον Πύρασο με στόχο τα χίλια μέλη

Ο Πύρασος ξεκίνησε τις εγγραφές όσων επιθυμούν να γίνουν μέλη του συλλόγου με μόλις 5 ευρώ ετήσια συνδρομή. Η ανακοίνωση:

“Γινόμαστε όλοι μέλη στον Α.Σ. Πύρασος με ετήσια συνδρομή μόνο 5 ευρώ! Η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές μελών για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και φέτος αποφασίστηκε η κάρτα μέλους να έχει τη μισή τιμή απ’ ότι άλλες χρονιές, 5 ευρώ. Αυτό μεταφράζεται σε 41 λεπτά κάθε μήνα!Το ποσό είναι πολύ μικρό αλλά συνάμα σημαντικό, ώστε η διοίκηση να έχει την οικονομική στήριξη των φίλων του Πυράσου, με τη φιλοδοξία να είναι τετραψήφιος ο αριθμός αυτών που θα εγγραφούν μέλη στο ιστορικό σωματείο της Νέας Αγχιάλου. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο η διαδικασία εγγραφής έχει ήδη ξεκινήσει.

Συγχαίρει τον Χρήστο Τραντόπουλο

Τον υποψήφιο βουλευτή με τη Ν.Δ., Χρήστο Τραντόπουλο, που είναι και φίλαθλος της ομάδας, συνεχάρη για τον εκλογικό του αγώνα με ανακοίνωσή του ο Πύρασος:

“Ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου είναι υπεράνω πολιτικών θέσεων και εκλογικών προτιμήσεων. Ωστόσο, αφού διεξήχθησαν οι εκλογές, ως διοίκηση οφείλουμε να συγχαρούμε τον συντοπίτη μας Χρήστο Τριαντόπουλο, φίλαθλο και μέλους του συλλόγου μας, για την εξαιρετική του εκλογική προσπάθεια, το ήθος που έδειξε σε όλη τη διάρκειά της και το αποτέλεσμα. Είμαστε σίγουροι ότι έγινε …η αρχή και τού ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επίτευξη των μελλοντικών προσωπικών του στόχων.

Ο Πύρασος στηρίζει το φεστιβάλ

παραδοσιακών χωρών της Ν. Αγχιάλου

Ο σύλλογος του Πυράσου στηρίζει το διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών χορών της Αγχιάλου, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του τα εξής:

“Για ακόμη μία χρονιά, η πόλη μας, η Νέα Αγχίαλος έχει τη χαρά να φιλοξενεί το διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών χωρών. Θα γίνει το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 12-13-14 Ιουλίου στο πολιτιστικό πάρκο «Νίκος Σαρμάνης» και φέτος συμμετέχουν χορευτικά γκρουπ από Ελλάδα, Βραζιλία, Παραγουάη, Παναμά, Μολδαβία, Βουλγαρία και Ρουμανία. Το 6ο φεστιβάλ συνδιοργανώνουν η Ένωση Επαγγελματιών Ν. Αγχιάλου, η «Μαγνήτων Κιβωτός», o Φιλοπρόοδος Σύλλογος Ν. Αγχιάλου, ο Σύλλογος Οξυωτών Ν. Αγχιάλου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και του Δήμου Βόλου.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινούν καθημερινά με παρέλαση στις 8 το βράδυ, από την κεντρική πλατεία της Ν. Αγχιάλου στον κάθετο πεζόδρομο, που συναντά τον παραλιακό πεζόδρομο, μέχρι το χώρο της γιορτής κρασιού όπου στις 9 το βράδυ θα ξεκινάει το χορευτικό πρόγραμμα ως τα μεσάνυχτα, ενώ την τελευταία μέρα θα γίνει γλέντι με τη συμμετοχή όλων των ομάδων”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.