Πέντε μετάλλια για τον Ολυμπιακό Βόλου στην Άρση Βαρών  

Διακρίσεις για τους αθλητές του Μπάμπη Μπορτσέλη

Ένα γεμάτο αθλητικές διακρίσεις  ήταν  το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου 2022. για το τμήμα της Άρσης Βαρών του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς με επικεφαλής τον προπονητή Μπάμπη Μπορτσέλη συμμετείχε  με τρεις  αθλητές στα ανοιχτά πρωταθλήματα Ανδρών-Νέων Ανδρών και Γυναικών –Νέων Γυναικών στους  ομίλους που έγιναν στη Δράμα και στην Αθήνα, κατακτώντας συνολικά πέντε μετάλλια στις κατηγορίες που έλαβαν μέρος.

Συγκεκριμένα, στη Δράμα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου  αγωνίστηκαν  οι αθλητές Γιώργος Μπορτσέλης στην κατηγορία των 81 κιλών, και Γιοβάννα Μπορτσέλη στην κατηγορία των 64 κιλών.

Είχε προηγηθεί στην Αθήνα το Σάββατο 1 Οκτωβρίου η συμμετοχή του Νίκου Βαβάλιου στην κατηγορία των 89 κιλών. Ο Νίκος Βαβάλιος κατέκτησε δύο πρώτες θέσεις (Νέους και Άνδρες) στην κατηγορία των 89 κιλών, σηκώνοντας 130 κιλά στο αρασέ, 155 στο ζετέ και 285 στο σύνολο.

Από την άλλη, ο Γιώργος Μπορτσέλης στην κατηγορία των 81 κιλών  κατέλαβε την πρώτη θέση στους Νέους  και την τρίτη στους Άνδρες σηκώνοντας 95 κιλά στο αρασέ, 110 κιλά στο ζετέ και 205 στο σύνολο.

Η Γιοβάννα Μπορτσέλη αγωνίστηκε στις Γυναίκες στην κατηγορία των 64 κιλών και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, σηκώνοντας 35 κιλά στο αρασέ,42 κιλά στο ζετέ και 77 κιλά στο σύνολο.

Ο σύλλογος υπενθυμίζει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ο μοναδικός σύλλογος στην Μαγνησία που καλλιεργεί το άθλημα των «δυνατών», όπως χαρακτηρίζει την Άρση Βαρών.

«Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 συγχαίρει τον προπονητή Μπάμπη Μπορτσέλη και τους αθλητές του τμήματος και τους εύχεται καλή συνέχεια και πάντα  επιτυχίες» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.