Πέντε μετάλλια στο  Πρωτάθλημα Ένωσης Βορείου Ελλάδος για τον ΑΣ Αιχμή

Σημαντική επιτυχία σημείωσε ο ΑΣ Αιχμή Μαγνησίας στο 3ο προκριματικό Πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο Ένωσης Βορείου Ελλάδος, κατακτώντας 5 μετάλλια με συμμετοχή 5 αθλητών!  Τελικός απολογισμός της ομάδας της Αιχμής 1 χρυσό, 1 αργυρό και 3 χάλκινα μετάλλια.

Χρυσό μετάλλιο στις κορασίδες κατέκτησε η αθλήτρια Κουτσογιάννη Φούλα, κερδίζοντας 25-0 τον ημιτελικό και 11-3 τον τελικό αγώνα της κατηγορίας, στην πρώτη της συμμετοχή σε επίσημους αγώνες!

Στην κατηγορία των γυναικών, η αθλήτρια Παναγοπούλου Μαρκέλλα κατέκτησε 2η θέση  και αργυρό μετάλλιο ανάμεσα σε 8 αθλήτριες της κατηγορίας σημειώνοντας 2 νίκες.

3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στις Γυναίκες κατέλαβε και η αθλήτρια Γουργιώτη Αναστασία, ενώ πήρε επίσης 3η θέση και στην κατηγορία των Νεανίδων, καθώς είχε το δικαίωμα συμμετοχής και στις 2 κατηγορίες.

Στην κατηγορία των εφήβων ο αθλητής  Γουργιώτης Χρήστος κατέλαβε 3η θέση και κατέκτησε το  χάλκινο μετάλλιο. Αξιόλογη εμφάνιση έκανε και  ο Γουργιώτης Λεωνίδας στους παίδες, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να διακριθεί.

Η διοργάνωση έγινε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στις 14-15-16 Δεκεμβρίου και  συμμετείχαν 108 σύλλογοι από τη Β. Ελλάδα με 1136 αθλητές όλων των κατηγοριών. Το Δ.Σ. του Α.Σ. Αιχμή συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές Πυργέλη Γιάννη και Πυργέλη Φίλιππο για τη συμμετοχή, την προσπάθεια και τη διάκριση τους!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.