Πέντε στα πέντε στο Βελεστίνο για Ρήγα, 2-1 σε φιλικό τον Θησέα

Το πέντε στα πέντε στα φιλικά στην έδρα του έκανε ο Ρήγας Φεραίος, που επικράτησε του Θησέα με 2-1 το Σάββατο (1/9).

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα «εκρηκτικό» δίλεπτο λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, στο οποίο σημείωσαν τα δύο τους τέρματα. Στο 27’ από συνδυασμό του Γιώργου Αλεξίου με τον Σέττο, ο δεύτερος τελείωσε ιδανικά τη φάση, στέλνοντας την μπάλα στη αριστερή γωνία της αντίπαλης εστίας με διαγώνιο σουτ. Πάντως υπήρξε διαμαρτυρία από τον Σφάκα ότι του έγινε φάουλ στην αρχή της φάσης από τον Αλεξίου. Ακολούθως, στο 28’ ο Ζηρδέλης με μακρινό σουτ (πήρε το ριμπάουντ μετά την απομάκρυνση με το πόδι του Κεφαλά, που πρόλαβε τον Γάρο) έστειλε την μπάλα στ δίχτυα για το 2-0.

Στο 56’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοτζαθανάση, αν και οι Βελεστινιώτες ζήτησαν επανάληψη, καθώς ισχυρίστηκαν ότι ο Παπαγιάννης δεν είχε στήσει το τείχος του και έδινε ακόμη οδηγίες. Ωστόσο, ο διαιτητής Αθηναίος είπε ότι το γκολ μετρά κανονικά.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης (63’ Κουρίτας), Γεωργατζής, Σπαθής (λ. τρ. 11’ Τσιαντής), Καρλιάμπας, Γούτσιος, Γ. Αλεξίου (46’ Μπόλκας), Σουγκάρης (60’ Αρ. Αλεξίου), Νασιακόπουλος (69’ Σταμάτης), Σέττος (60’ Χότζα), Ζηρδέλης (63’ Γάρος), Γάρος (46’ Τανός).

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς, Καψιώτης, Αγγελής, Γιαουπλάρι, Βαν ντε Γουΐχε, Κοτζαθανάσης, Υφαντής (19’ λ. τρ. Φραγκογιάννης), Δημητριάδης, Σφάκας, Πέτσης, Βλάχος.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Κουτσιρίμπας, Φραγκογιάννης, Δημουλάς, Κακάλιας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.