Πένθος στον Ολυμπιακό Βόλου

Ένα δυσάρεστο καθήκον, αφού έπρεπε να παραστεί σε κηδεία συγγενικού του προσώπου στο Καρπενήσι, δεν επέτρεψε στον Παναγιώτη Μποτσιβάλη να ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα θέματα του Ολυμπιακού Βόλου χθες Τετάρτη. Πάντως, οι δυσάρεστες ειδήσεις δε σταμάτησαν εδώ για τον πρόεδρο των ερυθρολεύκων, αφού έμαθε με την επιστροφή του στον Βόλο ότι απεβίωσε ο πατέρας του Βασίλη Κολιτσίδα, διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου.

Μάλιστα συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου: “Ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Υπεύθυνο των Γραφείων της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου, Βασίλη Κολιτσίδα για τον θάνατο του πατέρα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει”.

Με το κλίμα να μην είναι και τόσο ευχάριστο, από σήμερα πρέπει η δουλειά για την ομάδα να συνεχιστεί, αφού ο χρόνος μέχρι το τέλος του μήνα, που θέλουν οι ιθύνοντες της ομάδας να γίνει η πρώτη συγκέντρωση, δεν είναι πολύς. Βέβαια, επειδή οι επαφές έχουν προχωρήσει, καθώς τις τελευταίες μέρες πήγε και ήρθε αρκετός κόσμος από το Valis, και φυσικά έχουν επιτευχθεί αρκετές συμφωνίες, οι άνθρωποι της ομάδας ούτε αγχώνονται αλλά ούτε και εφησυχάζουν, αφού έχουν την πίστη ότι θα καταφέρουν να φτιάξουν μία ομάδα, όπως την έχουν σχεδιάσει.

Αυτό που απομένει είναι να γίνουν οι ανακοινώσεις, για να ζεσταθεί και ο κόσμος, που όσο δεν ακούει ειδήσεις, ενδεχομένως να ανησυχεί. Βέβαια, μέχρι να τελειώσουν και τυπικά υποθέσεις που θεωρούνται κλεισμένες, οι διοικούντες έχουν μία μικρή επιφυλακτικότητα, γιατί πολλά γίνονται την τελευταία στιγμή. Γι’ αυτό και θέλουν να ανακοινώσουν κάτι, μόνο όταν θα έχει επισημοποιηθεί πλήρως.

Το πλάνο είναι δεδομένο και μόνο μικρές παρεκκλίσεις -φυσικά για το κάτι παραπάνω- θα γίνουν απ’ αυτό, σε ό,τι αφορά την επιλογή των παικτών, καθώς η διοίκηση θέλει κυρίως ποδοσφαιριστές Γ’ Εθνικής, που έχουν παραστάσεις από την κατηγορία. Τέτοιοι θεωρούνται ο Νόνης με τον Κραγιόπουλο από τον Θεσπρωτό και τον Πιερικό αντίστοιχα και είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσουν το βασικό δίδυμο των στόπερ για τη νέα περίοδο, όσο κι αν αυτό είναι νωρίς να το πούμε. Και τους δύο τους γνωρίζει ο Μιχάλης Ζιώγας, τον πρώτο από την θητεία του στον Τύρναβο και τον άλλο φέτος από τον Πιερικό. Και οι δύο βρίσκονται σε πολύ καλή ηλικία, 26 και 27 ετών αντίστοιχα, ενώ θεωρούνται έτοιμοι ποδοσφαιριστές. Ο Νόνης έχει έρθει σε συμφωνία, ενώ πολύ πιθανόν είναι να γίνει το ίδιο και με τον δεύτερο.

Από τους ποδοσφαιριστές που πήγαν στο ξενοδοχείο Valis και συζήτησαν τις προηγούμενες μέρες είναι και ο Καράμπελας, που φέτος αγωνίστηκε στον Διαγόρα Σεβαστής, ο οποίος οικειοθελώς αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Κι ο συγκεκριμένος παίκτης βρίσκεται στην ίδια ηλικία, ενώ εκτός από τη φετινή χρονιά, είχε συνεπή παρουσία και τις δύο προηγούμενες με Πιερικό και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Όπως φαίνεται λοιπόν στον Ολυμπιακό Β. έχουν ψάξει περιπτώσεις παικτών, που δεν είναι τα μεγάλα ονόματα και δεν κάνουν τo ίδιο “κλικ” στον κόσμο, όπως πέρσι κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν και ξεσήκωσαν αρχικά θύελλα ενθουσιασμού, μη επαληθεύοντας όμως τις προσδοκίες στηn πράξη. Ωστόσο, θεωρούνται ότι έχουν την ποιότητα για την κατηγορία και κυρίως θα τα δώσουν όλα, θα βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.