Πέρασαν Ολλανδοί και Τούρκοι-Το πρόγραμμα στους «8» (videos)

Η μεγάλη επέμβαση στο 94' του Τούρκου γκολκίπερ Γκινόκ
Ανετα η Ολλανδία 3-0 τη Ρουμανία, 2-1 η Τουρκία την Αυστρία

Ο Μερίχ Ντεμιράλ σημείωσε δύο τέρματα από στατικές φάσεις στο 1’ με σουτ (το γκολ του στα 57” είναι το γρηγορότερο στην ιστορία των Euro σε παιχνίδια νοκ-άουτ) και στο 59’ με κεφαλιά, η ομάδα του επικράτησε με 2-1 της Αυστρίας και πήρε πανηγυρική πρόκριση στους «8» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ήρωας ωστόσο ήταν ο Τούρκος τερματοφύλακας, που με εντυπωσιακή απόκρουση στο 94′ κράτησε όρθιο το συγκρότημα του Μοντέλα σε κεφαλιά του Μπαουμγκάρντερ.
Πιο μπροστά ο Γκρέγκοριτς είχε μειώσει σε 2-1 με κοντινό σουτ, χωρίς το σκορ αυτό ν’ αλλάξει, παρόλο που οι Αυστριακοί ήταν καλύτεροι.
ΓΚΟΛ: 67′ Γκρέγκοριτς / 1′, 59 Ντεμιράλ
AΥΣΤΡΙΑ (Ράνγκνικ): Πεντς, Πος, Ντάνσο, Λιένχαρτ, Μουένε (46′ Πρας), Σάιβαιλντ, Σμιντ (46′ Γκρέγκοριτς), Μπάουμγκαρντνερ, Λάιμερ, Ζάμπιτσερ, Αρναούτοβιτς
ΤΟΥΡΚΙΑ (Μοντέλα): Γκινόκ, Μούλντουρ, Ντεμιράλ, Μπαρντακτσί, Καντιόγλου, Αϊχάν, Γιούκσεκ (58′ Εζτζάν), Γκιουλέρ (78′ Γιοκουσλού), Κοκτσού (83΄ Καχβετζί), Γιλντίζ, Γιλμάζ.
Εύκολα η Ολλανδία
Στο «ρελαντί» η Ολλανδία πέρασε τη Ρουμανία με το άνετο 3-0 και «πέταξε» για τα προημιτελικά. Μπορεί οι «οράνιε» να καθάρισε το ματς στο 82’, όταν έγινε το 2-0, αλλά ήταν καλύτερη σε όλον τον αγώνα.
ΓΚΟΛ: 20′ Χάκπο, 82’, 90+2’ Μάλεν
ΡΟΥΜΑΝΙΑ (Έντι Ιορντανέσκου): Νίτσα, Ράτσιου, Ντάγκουσιν, Μπούρτσα, Μόγκος, Μ. Μάριν, Μαν, Στάντσιου, Ρ. Μάριν, Χάτζι (72′ Αλιμπέκ), Ντράγκους (72′ Μιχάιλα).
ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Ρόναλντ Κούμαν): Φερμπρούχεν, Ντάμφρις, Ντε Βράι, Φαν Ντάικ, Άκε ( 69′ Φαν Ντε Φεν), Σίμονς, Σούτεν, Ράιντερς, Μπεργκβάιν (46′ Μάλεν), Ντεπάι, Χάκπο
Τα ζευγάρια των προημιτελικών και το πρόγραμμα:
Ισπανία-Γερμανία 5/7, 19.00
Πορτογαλία-Γαλλίας 5/7, 22.00
Αγγλία-Ελβετία 6/7, 19.00
Ολλανδία-Τουρκία 6/7, 22.00
Δείτε τα highlights των αγώνων:







Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.