Πέρασε από τη Λάρισα η Λαμία, 0-1 την ΑΕΛ

H Λαμία πέρασε από τη Λάρισα στο ντέρμπι της ουράς και βύθισε ακόμη πιο βαθιά την ΑΕΛ. Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε 1-0 στο στάδιο Αλκαζάρ σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 8η αγωνιστική χάρη στο «χρυσό» γκολ του Αραμπούλι, προσπέρασε στη βαθμολογία της Super League τον Παναιτωλικό κι άφησε την ΑΕΛ στο -8, ενώ εκκρεμεί κι ένα ακόμη μεταξύ τους εξ αναβολής παιχνίδι που θα γίνει στη Λαμία (Βαθμολογία: 12. Λαμία 18β., 13. Παναιτωλικός 17β., 14. ΑΕΛ 10 β.).

Η ΑΕΛ για ένα ακόμη παιχνίδι που έπαιζε για την επιβίωσή της εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε σε ένα ματς που εξαρχής ήταν γνωστό ότι θα παιζόταν η… μισή κατηγορία. Αντιθέτως, οι παίκτες της Λαμίας έπαιξαν ψυχωμένα, βρήκαν πριν από το τέλος του ημιχρόνου το πολύτιμο γκολ και κράτησαν με νύχια και με δόντια το προβάδισμα μέχρι τέλους.

Το νικητήριο τέρμα σημειώθηκε στο 41′ οπότε ο Μαρτίνες σέντραρε από τα αριστερά και ο Αραμπούλι με τρομερή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Νάγκι, που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το μοιραίο.

ΑΕΛ: Νάγκι, Καρανίκας (46′ Νικολιάς), Μιχαήλ, Ζίζιτς, Γκράουρ, Στίφλερ (63′ Ντουρμισάι), Μουκαντζό (76′ Πινακάς), Χουσίνο, Χατίρα, Κολομπίνο (89′ Σπαρβ), Ακούνια.
Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνες, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Ντέλετιτς (89′ Τζέιμς), Καραμάνος (89′ Μπιάρνασον), Αραμπούλι, Μπα (69′ Γκαζαριάν).

Ethnos.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.