Πέρασε και από την Λήμνο ο Παναθηναϊκός

Χωρίς να «πατήσει γκάζι» ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ήφαιστου Λήμνου με 84-62, στο τελευταίο ματς της 14ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Οι «πράσινοι» χωρίς να πραγματοποιήσουν ιδιαίτερα καλή εμφάνιση έφτασαν στο στόχο τους στο νησί του Βορειανατολικού Αιγαίου και διατήρησαν το αήττητο που έχουν από την έναρξη της περιόδου (13X13).

Στις 24 Φεβρουαρίου, μάλιστα, θα δώσουν και τον εξ αναβολής αγώνα με τον Κολοσσό στην Ρόδο και θα έχουν την ευκαιρία, εάν μέχρι τότε προχωρήσουν με νίκες, να επιστρέψουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας, όπου βρίσκεται προς το παρόν ο Ολυμπιακός, με ένα ματς, όμως, περισσότερο.

Από το ξεκίνημα του ματς οι «πράσινοι» άρχισαν να «χτίζουν» διψήφια διαφορά (8-18 και 10-20 στο τέλος της πρώτης περιόδου) κι έκτοτε, παρά την προσπάθεια της ομάδας του Μανωλόπουλου να «μαζέψει» κάπως τα πράγματα, οι φιλοξενούμενοι δεν της το επέτρεψε κι έτσι ουσιαστικά όλα είχαν τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο (27-41).

ΝτεΣόν Τόμας και Τζέιμς Γκιστ ήταν οι κορυφαίοι σκόρερ των νικητών (από 15 πόντους ο καθένας), ενώ σε τρίτο σερί ματς από τότε που έπαιξε για πρώτη φορά με το «τριφύλλι», ο Σον Κιλπάτρικ ήταν και πάλι «διψήφιος» (11π.).

Από τους γηπεδούχους, που γνώρισαν την 7η ήττα, ξεχώρισε ο Σμιθ με 16 πόντους.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο, πλέον, θα προετοιμαστεί από αύριο κιόλας για τον επόμενο «τελικό» που έχει να δώσει στην Euroleague με την Μακάμπι, το βράδυ της 24ης Ιανουαρίου στο Τελ Αβίβ (21:30).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.