Πέρασε με 0-4 από το Βελεστίνο η ΑΕΚ Β’

Στο φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο

Ένα δυνατό φιλικό είχε την ευκαιρία να δώσει η ομάδα του Ρήγα Φεραίου σήμερα το απόγευμα στο Βελεστίνο καθώς υποδέχθηκε τη β’ ομάδα της ΑΕΚ, που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2, με τον προπονητή των γηπεδούχων Λάκη Μπακάλη να έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας. Η ΑΕΚ Β’ πήρε τελικά τη νίκη με σκορ 4-0, ενώ για τον Ρήγα Φεραίο έγιναν αρκετές αλλαγές, με το προπονητικό επιτελείο να δοκιμάζει διάφορα σχήματα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ο Ρήγας Φεραίος άντεξε μέχρι το 34’ όταν η ΑΕΚ Β’ άνοιξε το σκορ με σουτ του Γιάννη Ιατρούδη έξω από την περιοχή.  Τέσσερα λεπτά αργότερα, (38’) ο Γιώργος Γιαννούτσος έκανε μεγάλη μπαλιά στην επίθεση στον Γιανίς Αμούρ, ο οποίος με αριστερό σουτ έκανε δύο τα γκολ της ΑΕΚ.

Το πρώτο ημίχρονο είχε και άλλο γκολ για τους φιλοξενούμενους, καθώς το 0-3 ήρθε στο 43′ με κοντινό πλασέ του Γιάννη Κορομηλά μετά από παράλληλη πάσα του Πάρη Μπάμπη.  Ένα ακόμη γκολ σημειώθηκε στο δεύτερο μέρος του αγώνα, και πάλι για την ΑΕΚ, καθώς το 0-4 έγινε στο 59′ από σέντρα του Μιχάλη Μπούση και κεφαλιά του Χρήστου Γιούση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του μεγάλου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης): Σπηλιόπουλος, Βαϊόπουλος (75’ Κίτσιος) Χασάπης (46’  Καρακίτσιος), Βλιώρας, Σταματίου, Σουγκάρης (60’ Αγροκώστας Γ.), Γάρος (46’ Φούκης), Ρόκας (65’ Παπαδανιήλ), Αγροκώστας Δ. (70’ Καμπάς), Γοδενόπουλος (60’ Καραγιάννης), Φιλοσόγλου (65’ Κουσκουρίδας).

ΑΕΚ (Οφρυδόπουλος): Γκίνης (73′ Μαρίνης) Σταμούλης (60′ Κάτσικας) Κώτσιος,  Γιαννούτσος, Μπούσης (73′ Αρβανίτης) Μουστακόπουλος (73′ Πιτιλάκος) Μπάμπης, Αμούρ (73′ Μαντζουρανάκης) Κορομηλάς (68′ Γεωργέας) Γιούσης, Ιατρούδης (68′ Γκολφίνος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.