Πέρασε πρώτη στον τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού με Καράγγελου η Εθνική

Παίρνοντας την πρώτη θέση στον προκριματικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ομαδικού, το πρωί της Τετάρτης (12/6) στο Βελιγράδι, η Εθνική μας ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης με τη Βολιώτισσα Ζωή Καράγγελου στη σύνθεσή της πέρασε στον τελικό του αγωνίσματος, που θα γίνει την Παρασκευή (14/6) στις 17:30.

Η ομάδα μας, με τις ίδιες αθλήτριες που πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Τεχνικό Ομαδικό, δηλαδή με τις Μαρία Αλιγκούζη-Κομηνέα, Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Ρηγάκου, Βασιλική Θάνου, εκτέλεσε θαυμάσια το πρόγραμμά της με θέμα «Warriors» και βαθμολογήθηκε με 216,7375 β. (120,5875 βαθμούς στα στοιχεία και 96.1500 στην καλλιτεχνική εντύπωση), βαθμολογία που την κατέταξε 1η.

Στον προκριματικό μετείχαν μόνο τέσσερις ομάδες και προκρίθηκαν φυσικά όλες στον τελικό. Τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία πήρε η Μεγάλη Βρετανία με 210,0686 β.

Αύριο Πέμπτη (13/6) θα αγωνιστούν, το πρωί (11:30) η Ζωή Καράγγελου στον τελικό του Ελεύθερου Σόλο και το απόγευμα (17:30) η Εθνική μας ομάδα στον απευθείας τελικό του Acrobatic Routine.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.