Περιμένει απαντήσεις και παίρνει αποφάσεις η Νίκη

Mετά τις συνεχόμενες ανακοινώσεις επικρατεί (επισήμως) ηρεμία για τη Νίκη Βόλου, ωστόσο υπάρχουν θέματα ανοιχτά τα οποία πρέπει να βρουν λύση και κάποια από αυτά άμεσα.

Ήδη από χθες το «Magnesiasports» ανέφερε ότι η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί μένει στις 17 Αυγούστου, ωστόσο υπάρχει και στην πλευρά της Νίκης Βόλου (όπως και σε αυτή του Ολυμπιακού) προβληματισμός σχετικά με το θέμα της παρουσίας οπαδών στην ανοιχτή προπόνηση.

Από πλευράς Νίκης Βόλου έχουν γίνει αρκετές ενέργειες τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι θα αποφανθούν οι αρμόδιες Aρχές, ειδικά από τη στιγμή πού επίσημοι αγώνες δεν έγιναν με την παρουσία θεατών σε επίπεδο Super League. Μία προπόνηση σίγουρα δεν έχει επίσημο χαρακτήρα, ωστόσο η συγκέντρωση κόσμου προκαλεί το ενδιαφέρον των αρμοδίων και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί σε μία τέτοια περίπτωση, με φόντο την πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα που ανακοινώνονται συνεχώς.

Όπως και να έχει πάντως, τις επόμενες ημέρες αναμένονται εκ νέου ανακοινώσεις και για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και με μεταγραφικό χαρακτήρα. Από την άλλη σίγουρα αναμένεται μία ακόμη ανακοίνωση σχετικά με τα νέα στελέχη της πάει σε διάφορες θέσεις με κάποια ονόματα να οριστικοποιούνται με την άφιξη του Αλέξη Παπακωνσταντίνου στον Βόλο. Όσον αφορά τους παίκτες, αιματολογικές και εργομετρικά ακολουθούν στο πρόγραμμα, ενώ οι Αργεντίνοι υποβλήθηκαν ήδη από τη χώρα τους, αλλά και από τη στιγμή που βρέθηκαν επί ελληνικού εδάφους σε τεστ κορωνοϊού, για το τυπικό της υπόθεσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.