Περιμένει απαντήσεις ο Ολυμπιακός Βόλου

Μία και μοναδική ανακοίνωση έχει εκδώσει η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (από τις 9 Ιουνίου για την παραμονή του Γιώργου Βλιώρα και την αποχώρηση των Μπόγδανου-Σκαμάγκα), αλλά από εκεί και πέρα επικρατεί σιωπή… Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται κινήσεις, με τις υποθέσεις τριών παικτών να μοιάζουν τελειωμένες αλλά και να έπεται και συνέχεια.

Σταθούρος, Παρασκευάς και Γκοντόπουλος αναμένεται να είναι οι προσθήκες παικτών με τους οποίους υπάρχει συμφωνία, έστω και αν δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη από πλευράς «ερυθρόλευκων», με τις κινήσεις να συνεχίζονται για παίκτη που θα κάνει τη διαφορά τη νέα χρονιά να συνεχίζονται.

Δύο ήταν εξάλλου οι περιπτώσεις παικτών που μπήκαν στο «μικροσκόπιο» Διοικούσας Επιτροπής και τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού Βόλου το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ωστόσο η πρώτη περίπτωση δεν προχώρησε, με τον παίκτη να παραμένει στην ομάδα με την οποία αγωνίστηκε την τελευταία χρονιά, και τον έτερο να έχει επαγγελματικές προτάσεις στα χέρια του, εκτός του αθλήματος του μπάσκετ, που βάζουν εμπόδια στη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» αισιοδοξούν ότι μπορεί να συνδυαστεί και η μεταγραφή και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του παίκτη, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί με μία μονάδα που θα της δώσει περισσότερη ώθηση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πληροφορίες αναφέρουν παράλληλα ότι έγινε κίνηση και για συμφωνία με τον Θωμά Καραγεώργο, ωστόσο ο έμπειρος παίκτης αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση, μετά την αποχώρησή του από τη Νίκη Βόλου.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται πάντως να γίνουν κι άλλες κινήσεις, καθώς μετά τις αποχωρήσεις των Μπούρα, Μπουσκολίτη και Ευτυχίδη, προέκυψαν και άλλα κενά τα οποία πρέπει να καλυφθούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.