Περιμένει έγκριση τουλάχιστον για προπονήσεις η Νίκη

«Περνάμε μία δύσκολη κατάσταση, η οποία, όμως, πιστεύω πως γρήγορα θα περάσει. Χρειάζεται υπομονή και προσοχή. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την ομάδα, θέλω να πω σε όλους πως είμαστε ένα πολύ δυνατό σύνολο, έχουμε θέσει ως στόχο την άνοδο, δουλέψαμε και συνεχίζουμε, ακόμα και εν μέσω καραντίνας, να δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτό» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Άγγελος Αργύρης από πλευράς παικτών της Νίκης Βόλου, και αυτό είναι το πλαίσιο στο οποίο κινούνται οι «κυανόλευκοι».

Όπως σε όλες τις ομάδες, έτσι και στη Νίκη Βόλου αυτό που προέχει είναι η εξασφάλιση της υγείας, με τους διοικούντες από εκεί και πέρα να προσπαθούν να «τρέξουν» όσο περισσότερο γίνεται κάποια πράγματα που μπορούν και δεν αφορούν καθαρά το αγωνιστικό τμήμα. Άλλωστε η γραφειοκρατεία απαιτεί την ολοκλήρωση διαδικασιών, ενώ κατά νου έχουν και το γηπεδικό, με την αξιοποίηση της έκτασης του ΟΣΕ, κάτι που έχει πάει πίσω χρονικά και η συγκυρία με τον κορωνοϊό σίγουρα δεν βοηθάει σε διάφορους τομείς.

Από την πλευρά τους και οι παίκτες καλούνται να κάνουν υπομονή, ελπίζοντας ότι τουλάχιστον μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου, με βάση και τα επιδημιολογικά δεδομένα θα μπορέσουν να επιστρέψουν στις προπονήσεις.  Κάθε μέρα που χάνεται πάντως είναι πολύτιμη, αλλά τουλάχιστον αυτό ισχύει και για όλες τις ομάδες που υποτίθεται ότι θα πάρουν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Πάντως και οι «κυανόλευκοι» περίμεναν με ενδιαφέρον τη σύσκεψη των λοιμωξιολόγων με θέμα μεταξύ άλλων και την έναρξη σε Super League 2 και Football League, έχοντας εκφράσει την άποψη ότι αγωνιστική δράση μπορεί να υπάρξει μόνο με αυστηρή τήρηση των όσων προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο και με διεξαγωγή τεστ στις αποστολές των ομάδων σε εβδομαδιαία βάση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.