Περιμένει και τη συνεδρίαση η Νίκη Βόλου

Με ενδιαφέρον περιμένει την αυριανή συνεδρίαση της SL2-FL η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, καθώς θα ξεκαθαρίσουν θέματα από την πλευρά της διοργανώτριας Αρχής για τη στάση της απέναντι στην αναδιάρθρωση, τις προτάσεις που μπορεί να προκύψουν αλλά και το τι θα γίνει με τη διαδικασία των πλέι οφ και των πλέι άουτ, σε ό,τι έχει να κάνει με το φετινό πρωτάθλημα.

Το ένα ζητούμενο είναι το αν και πότε θ’ αρχίσει το πρωτάθλημα και το δεύτερο βασικό επίσης το με ποια δεδομένα αυτό θα πραγματοποιηθεί.  Η Νίκη Βόλου έχει ξεκαθαρίσει ότι το πρωτάθλημα πρέπει ν’ αρχίσει μόνο αν υπάρχει ουσία και εφόσον αποκρυσταλλωθεί το αν και πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν, με δεδομένο το ότι θα ακολουθήσει το καλοκαίρι η διαδικασία της αναδιάρθρωσης, όπως προβλέπει το υπό διαβούλευση αθλητικό νομοσχέδιο.

Βέβαια το παρασκήνιο είναι έντονο, και η ΕΠΟ όπως έχει διαρρεύσει και για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, την ίδια στάση ετοιμάζεται να κρατήσει απέναντι και στους συλλόγους της Football League. Aν αρχίσει το πρωτάθλημα τότε όποιος σύλλογος δεν συμμετέχει σ’ αυτό, υποβιβάζεται κατευθείαν…

Ατομικό ο Γκαρσία

Όσον αφορά την προετοιμασία που έχει ξεκινήσει, η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο «Παντελής Μαγουλάς», με το πρώτο μέρος να βρίσκει τους παίκτες στο γυμναστήριο και το υπόλοιπο να έχει πάλι ασκήσεις με μπάλα (πάσες και κατοχή) αλλά και «διπλό» 7×7, σε χώρο μικρότερο από το μισό του γηπέδου, όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λούκας Γκαρσία, που αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς ίσως και σήμερα, ενώ εκτός έμεινε για μία ακόμη ημέρα ο Θεοδωρόπουλος. Για τον δεύτερο, πιθανότατα η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.