Περιμένει μόνο ( ; ) για για Super League 2 η Ένωση

Δεν θα αρχίσει ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στη Super League 2, όπως ανακοίνωσε η ίδια η διοργανώτρια Αρχή, καθώς επικαλείται από τη μία την αναμονή για έκδοση της ΚΥΑ που θα περιλαμβάνει την κατηγορία στα πρωταθλήματα που θα μπορούν να πραγματοποιούν αγώνες,και από την άλλη τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα με τη Δημόσια Τηλεόραση.

«Σας ενημερώνουμε ότι εις αναμονή της ΚΥΑ που θα συμπεριλάβει την Super League 2 στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και λόγω της συνέχισης των διαπραγματεύσεων με την ΕΡΤ Α.Ε. για την εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, η έναρξη του πρωταθλήματος της SL2 μετατίθεται για την ερχόμενη Κυριακή 15 Νοεμβρίου» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Βέβαια, δεν προκαλεί εντύπωση ότι δεν γίνεται καμία αναφορά για τη Football League… ήδη παράγοντες του αθλήματος εκτιμούσαν ότι είναι πολύ δύσκολο να δοθεί άδεια και για τρίτο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα να πραγματοποιεί αγώνες, ειδικά από τη στιγμή που τα επιδημιολογικά δεδομένα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, και από τη στιγμή πο0υ πρωταθλήματα άλλων αθλημάτων δεν έχουν δράση, ακόμη και στις κορυφαίες κατηγορίες. Ήδη εκτιμάται ότι είναι δύσκολο εντός του τρέχοντος μήνα να υπάρξουν εξελίξεις για την τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την έναρξη να μετατίθεται ακόμη και τον Δεκέμβριο, στην καλύτερη των περιπτώσεων…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.