Περιμένει στήριξη από Αυγενάκη η Γ’ Εθνική

Συνάντηση εκπροσώπων της κατηγορίας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Πραγματοποιήθηκε σήμεραΤρίτη 19 Οκτωβρίου συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και της συντονιστικής επιτροπής των ομάδων της Γ’ Εθνικής, η οποία αποτελούταν από τους Γιάννη Ασσαργιωτάκη από τον Πόρο Ηρακλείου, Δημήτρη Παπαδόπουλο από τον Μέγα Αλέξανδρο Ημαθίας, Λάμπρο Ιωακείμ από τον Ηρακλή Λάρισας και Χαράλαμπο Αμπατζίδη από τον Θερμαϊκό Θέρμης.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με την συντονιστική επιτροπή να θέτει σειρά θεσμικών και οικονομικών θεμάτων που ταλανίζουν τις ομάδες, με τα μέλη της να κάνουν λόγο για παντελή έλλειψη οικονομικών πόρων,  και θέτοντας ζητήματα για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, για τα προβλήματα των μετακινήσεων των ομάδων σε όλη την Ελλάδα, για την άνευ έγκρισης χρησιμοποίηση των ομάδων στους αγώνες του στοιχήματος και πολλά άλλα.

Όπως σημειώνεται σχετικά: «Ο υφυπουργός κος Αυγενάκης αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων και δεσμεύτηκε να βοηθήσει έμπρακτα στην επίλυσή τους ενώ συμφωνήθηκε να εδραιωθεί μια σταθερή επικοινωνία καθώς και συναντήσεις σε μηνιαία βάση με τον ίδιο και τις υπηρεσίες του. Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής ευχαρίστησαν τον υφυπουργό κο Αυγενάκη και τους συνεργάτες του για τον τόσο εποικοδομητικό διάλογο που είχαν».

Βέβαια, η αναγνώριση των προβλημάτων δεν συνεπάγεται και άμεσες λύσεις, ωστόσο οι ομάδες της Γ’ Εθνικής ελπίζουν ότι κάποια στιγμή οι φωνές τους θ’ ακουστούν…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.