Στην αναμονή ο ΝΠΣ Βόλος

Προς αναβολή πηγαίνει η 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League εξαιτίας αρκετών και σημαντικών ανοιχτών ζητημάτων. Συγκεκριμένα, εκκρεμεί η απόφαση για την υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, oπότε στην αυριανή συνεδρίαση της Super League αναμένεται η βαθμολογία να επικυρωθεί πιθανότατα εν μέρει αφού δεν θα έχουν έρθει στο προσκήνιο οι τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα ο ΝΠΣ Βόλος περιμένει να δει κατά πόσο θα επηρεαστούν τα πλέι άουτ, και σε ό,τι έχει να κάνει με την έναρξή τους και αν για την Ξάνθη προκύψει αφαίρεση βαθμών ή απλά χρηματικό πρόστιμο για το θέμα της πολυιδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Στέφανος Ξηροφώτος συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας και ήδη έχει κανονιστεί φιλικό παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου με αντίπαλο τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό. Από πλευράς ΝΠΣ Βόλος πάντως εκφράζεται η βεβαιότητα ότι η ημερομηνία έναρξης των πλέι άουτ δεν θα αλλάξει.

Όσον αφορά την ομάδα, ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος υπολογίζει για το πρώτο παιχνίδι των πλέι άουτ, ήδη στις επιστροφές των Τσίκα και Μάντζη, που εξέτισαν τις ποινές που είχαν λόγω καρτών. Από την άλλη θα απουσιάσει ο Γκουαροτσένα, λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.