Περιμένει τις εξελίξεις ο ΝΠΣ Βόλος

Η Super League 1 ανακοίνωσε ότι συγκαλεί για την Πέμπτη (5/3) Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο θα κληθεί να επικυρώσει τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου και θα πραγματοποιήσει την κλήρωση των αγώνων πλέι οφ.

Μέσα σε όλα αυτά, ο ΝΠΣ Βόλος περιμένει τις εξελίξεις για να δει πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία των πλέι άουτ, στην οποία καλείται να συμμετέχει με 27 βαθμούς υστερώντας απέναντι στην ισόβαθμη Λαμία, και με τρεις λιγότερους από ΑΕΛ, Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης (με την προϋπόθεση ότι δεν θα αλλάξουν οι βαθμοί της Ξάνθης λόγω ποινής). Πάντως έχει βάλει από κάτω τον Παναιτωλικό με 17 βαθμούς και τον Πανιώνιο που έχει 11.

Από την άλλη, η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν κακή, και κάπως έτσι ήρθε το σε βάρος της 4-1, με τους «πράσινους» να έχουν αρκετούς νεαρούς στη σύνθεσή τους, αλλά και σε μεγάλα κέφια τον Ιταλό Μακέντα που σημείωσε μάλιστα και δύο τέρματα.  Από την άλλη, καθοριστική ήταν η αποβολή του Γκουαροτσένα, που πήρε δύο κίτρινες σε 3 λεπτά(!), αφού δεν συγκράτησε τα νεύρα του.

Χρειάζεται κάτι καλύτερο

Παράλληλα όμως, ο ΝΠΣ Βόλος καλείται να κάνει κάτι καλύτερο σ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα των πλέι άουτ…

Για παράδειγμα χρειάζεται άμεσα βελτίωση και στην άμυνα και στην επίθεση, αφού σε 26 αγώνες δέχθηκε 42 τέρματα και σημείωσε μόλις 23! Αυτό μεταφράζεται στην πέμπτη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα, μαζί με τον Παναιτωλικό των 17 βαθμών και με πρώτο τον Πανιώνιο (δέχθηκε 45).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.