Περιμένει το πιστοποιητικό από την ΕΕΑ ο Ολυμπιακός Βόλου

Ώρα ανακοινώσεων και ενίσχυσης

Μία από τις πλέον κρίσιμες ημέρες μοιάζει να είναι η αυριανή για τη δεύτερη εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναμένεται να ανακοινώσει το σύνολο των ομάδων που λαμβάνουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2, και οι διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου περιμένουν και το όνομα του συλλόγου να συμπεριλαμβάνεται στη σχετική λίστα.

Το πιστοποιητικό συμμετοχής, με βάση και τις τελευταίες εξελίξεις, αρκεί πλήρως προκειμένου και η βολιώτικη ομάδα να προχωρήσει κανονικά στην υλοποίηση του μεταγραφικού της σχεδιασμού χωρίς περιορισμούς (τόσο ποσοτικούς όσο και ηλικιακούς), μετά και την απόφαση της επιτροπής εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ, που καταργεί τα εμπόδια για ανανέωση συμβολαίων και προσθήκη νέων παικτών χωρίς ηλικιακά όρια στο δυναμικό τους.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν έχει αρχίσει και κινείται και επισήμως πια η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, και ήδη υπάρχουν επαφές προκειμένου να αποκτηθεί ένας αμυντικός που θα αγωνίζεται στο κέντρο και ένας ακόμη για το αριστερό άκρο της άμυνας, θέσεις τις οποίες ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Bαζάκας πιστεύει ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα Παρασκευή να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Ενίσχυση και στην επίθεση

Δεδομένη είναι από κει και πέρα η απόκτηση ενός επιθετικού με το πρόσωπο που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης να μην έχει οριστικοποιηθεί ακόμη αφού η νέα δεδομένα έρχονται στο προσκήνιο για τον διεθνή με την Ισημερινή Γουινέα Όσκαρ Σιαφά.

Φαίνεται ότι ο παίκτης δεν έχει συμφωνήσει πλήρως να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της δεύτερης εθνικής της Ισπανίας, και ότι υπάρχει δυνατότητα να ενταχθεί στον Ολυμπιακό Βόλου ως ελεύθερος. Εφόσον ξεκαθαρίσει αυτό είναι δεδομένο ότι οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την συμφωνία με τον παίκτη καθώς το τεχνικό επιτελείο εκτιμά ότι πρόκειται για μία μονάδα που μπορεί να προσφέρει πολλά στο βολιώτικο σύνολο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.