Περιμένει το Πρωτοδικείο η Δήμητρα

Ερωτηματικό η κατηγορία στην οποία θα συμμετέχει η ομάδα της Ευξεινούπολης

Με τις επαναλαμβανόμενες συνελεύσεις να μην δίνουν αποτελέσματα, όλοι περιμένουν τον ορισμό διοίκησης πρωτοδικείου για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο, που παραμένει θολό, όπως και το σε ποια κατηγορία θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα που είχε μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την τελευταία χρονιά.

Ωστόσο αυτή η καλή πορεία κόστισε, και οι οικονομικές δυνατότητες είναι πιο περιορισμένες, οπότε είναι άξιο απορίας αυτήν τη στιγμή αν η Δήμητρα Ευξεινούπολης θα μπορέσει να σταθεί και πάλι στη Γ’ Εθνική, με το σενάριο της επιστροφής στην Α’ ΕΠΣΘ να είναι στο προσκήνιο και κανείς να μην μπορεί να αποκλείσει 100% τον εθελούσιο υποβιβασμό. Πάντως, διοικητικά, το πιθανότερο είναι το Πρωτοδικείο να ορίσει διοίκηση με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο Τάσο Δεληζήση, εκτός και αν βρεθεί κάποιο άλλο πρόσωπο ή πρόσωπα που θα ζητήσουν ν’ αναλάβουν καθήκοντα.

Από εκεί και πέρα όμως θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι. Τη στιγμή που αρκετοί παίκτες που ολοκλήρωσαν την τελευταία χρονιά ως μέλη της Δήμητρας δέχονται κρούσεις από άλλες ομάδες, όπως προαναφέραμε θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα η κατηγορία στην οποία θα βρεθούν οι «πράσινοι». Όμως είτε αυτή είναι η Α’ ΕΠΣΘ είτε αυτή είναι η Γ’ Εθνική, κανείς δεν θα πρέπει ν’ αποκλείσει σημαντικές αλλαγές στο αγωνιστικό δυναμικό.

Πρώτο κομμάτι του παζλ δεν είναι άλλωστε άλλο από αυτό του προπονητή. Αν οι «πράσινοι» μείνουν στη Γ’ Εθνική προφανώς και θα υπάρξει πάλι προσπάθεια προσέγγισης προς τον Στέλιο Αρσένο, που εσχάτως είχε πρόταση ν’ αναλάβει την ομάδα του Δωτιέα Αγιάς Λάρισας, που επιστρέφει στη Γ’ Εθνική. Ο Στέλιος Αρσένος απέρριψε την πρόταση του Δωτιέα Αγιάς για δικούς του λόγους, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορεί κι αυτός να περιμένει στο διηνεκές τις διοικητικές και οικονομικές εξελίξεις στη Δήμητρα.

Άλλωστε αρκετοί παίκτες προβάρουν ήδη εμφανίσεις άλλων ομάδων. Για παράδειγμα ο Βουρδάκης όχι μόνο αποτελεί παρελθόν αλλά φέρεται να έχει συμφωνήσει και με ομάδα της Super League 2 (πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Αναγέννησης Καρδίτσας). Την ίδια στιγμή αρκετοί παίκτες εμφανίζονται ως μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού Βόλου, που θα βρεθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ακόμη και στην Α’ ΕΠΣΘ πάντως, πιθανότατα η προσωρινή διοίκηση που θα προκύψει θα κινηθεί συντηρητικά, από την στιγμή που και η Πολιτεία δεν έχει στηρίξει όσο θα έπρεπε (αυτό αναφέρουν τα στελέχη της απελθούσας διοίκησης) την όλη προσπάθεια των ομάδων. Προσπάθεια πάντως για συμμετοχή κανονικά στη Γ’ Εθνική θα γίνει, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι αυτό θα επιτευχθεί, ή ότι και να δηλώσει συμμετοχή η προσπάθεια αυτή θα ολοκληρωθεί…

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.