Περιμένει παραστατικά η Ερασιτεχνική Νίκη για τα 97.234 ευρώ

Μία διαφορά ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου τη σεζόν που τελείωσε προκαλεί διχογνωμία ανάμεσα σε Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου και Θανάση Τζήμα ενόψει της Γενικής Συνέλευσης τη Δευτέρα 12 Ιουνίου.

Κι αυτό γιατί τα 35.242,56 ευρώ που φαίνεται να έχουν μπει από τη Δ.Ε. ποδοσφαίρου, για να καλυφθεί η διαφορά, αφού τα έσοδα ήταν λιγότερα, δεν τα αποδέχεται ο Κατερινιώτης παράγοντας, καθώς θεωρεί ότι έχει βάλει λίγα περισσότερα από 97.000 ευρώ (!), με συνέπεια το έγγραφο που του απέστειλε η Ερασιτεχνική Νίκη να αρνείται να το υπογράψει. Αυτό πρέπει να γίνει, για να κλείσει και να περάσει χωρίς προβλήματα από τη Γ.Σ. της επόμενης Δευτέρας 12 Ιουνίου ο ισολογισμός για το 2016-17 του ποδοσφαίρου.

Είναι ένα καθαρά λογιστικό ζήτημα, αλλά ο κ. Τζήμας θέλει να φέρει προσκόμματα και γι’ αυτό, ενώ στις 8 Ιουνίου, πριν δηλαδή τη διεξαγωγή της Γ.Σ., η θητεία του λήγει.

Το θέμα είναι ότι για το ποσό των 97.234 (το ακριβές ποσό), που ισχυρίζεται ότι έβαλε, χρειάζονται και τα ανάλογα παραστατικά, τα οποία πρέπει να προσκομίσει ο κ. Τζήμας. Η Ερασιτεχνική εξάλλου θα δεχτεί ό,τι είναι αποδεδειγμένο και δεν μπορεί να συναινέσει σε κάτι που απλώς είναι λόγια. Επομένως, απομένει να δούμε αν για τα 97.234 υπάρχουν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα.

Σε ό,τι αφορά το Πανθεσσαλικό, η απάντηση ακόμη δεν έχει έρθει, αλλά αισιοδοξία υπάρχει. Από κει και πέρα το γεγονός ότι και ο Ολυμπιακός Βόλου όλα δείχνουν ότι θα χρησιμοποιεί το ίδιο Στάδιο, δεν ενοχλεί κανέναν, αφού υπάρχει το προηγούμενο της συνύπαρξης των δύο σωματείων και στη Football League.

Ακόμη, να τονιστεί ότι με ικανοποίηση βλέπουν στη Νίκη Βόλου το γεγονός ότι και οι υπόλοιποι σύλλογοι της Μαγνησίας, που θα μετάσχουν στη Γ’ Εθνική, δηλαδή εκτός των ερυθρόλευκων, οι Ρήγας Φεραίος και Γ.Σ. Αλμυρού, τάσσονται ανοιχτά κατά μίας ενδεχόμενης κλήρωσης για το ποια ομάδα θα παίξει σε άλλον όμιλο με δεδομένη την ύπαρξη πλέον στο Νομό Μαγνησίας και του Ν.Π.Σ. Βόλος (θέμα που πρώτο ανέδειξε το magnesiasports). Το μέτωπο που δημιουργείται είναι αρραγές και οι τέσσερις ομάδες θα έχουν κοινή γραμμή στο συγκεκριμένο ζήτημα σε περίπτωση που δε γίνεται να παίξουν μαζί και οι πέντε ομάδες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.