Περιμένει πρώτα τον Ολυμπιακό Β. ο Περικλής Αμανατίδης

Μπορεί να υπήρξε δημοσίευμα για προσέγγιση του ΑΟ Τρίκαλα με τον Περικλή Αμανατίδη, αλλά στον Ολυμπιακό Βόλου πιστεύουν ακράδαντα ότι ο Θεσσαλονικιός τεχνικός περιμένει πρώτα τους ερυθρολεύκους, για τους οποίους αναμένεται να ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο τις επόμενες δύο βδομάδες, αφού στις 12 Ιουνίου είναι η Γενική Συνέλευση με θέμα τη σύσταση ΠΑΕ. Σίγουρα από κει και πέρα θα υπάρχουν κάποιες εξελίξεις γύρω από το πρόσωπο που θα αναλάβει να διοικήσει και θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών κι έτσι θα υπάρχει η δυνατότητα να αρχίσει σιγά-σιγά να υλοποιείται ο προγραμματισμός.

Ο Περικλής Αμανατίδης παρά τα δημοσιεύματα εκτιμάται στις τάξεις των ερυθρολεύκων ότι θα δει πρώτα αν τηρούνται οι προϋποθέσεις που θέλει, για να συνεχίσει και για δεύτερο χρόνο στην ομάδα, και μετά θα «ψαχτεί» για νέες πολιτείες. Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος στο Yellow Radio της Θεσσαλονίκης πριν από ένα περίπου μήνα «εμένα θα με βρείτε του χρόνου σε ένα περιβάλλον, το οποίο θα με ικανοποιεί, για να πετύχω ξανά τους καινούργιους στόχους που θα ξαναβάλω».

Βέβαια, είναι φυσιολογικό τόσο ο ίδιος όσο και κάποιοι παίκτες να δέχονται κρούσεις από τον οποιονδήποτε κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν στη βολιώτικη ομάδα, αφού όλοι τους είναι επιτυχημένοι και με πολύ καλό ποδοσφαιρικό όνομα και είναι επόμενο να κινούν το ενδιαφέρον πολλών. Όμως, επειδή πολλοί είναι ικανοποιημένοι από την περασμένη χρονιά, αρκετοί απ’ αυτούς θα ήθελαν να συνεχίσουν.

Έτσι λοιπόν, αυτό που δείχνει πιο πιθανό είναι ότι τόσο για τον Περικλή Αμανατίδη όσο και για τους ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τον πρώτο λόγο.

Από τον νομικό χώρο ο υποψήφιος μεγαλομέτοχος

Σύφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα “Μαγνησία” ο υποψήφιος μεγαλομέτοχος της νέας ΠΑΕ είναι από την Αθήνα και προέρχεται από τον νομικό χώρο.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδεις πηγές ο Αργύρης Λίβας θα αναλάβει το νομικό τμήμα και θα τρέξει τις διαδικασίες για τη σύσταση ΠΑΕ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.