Περιμένει τις εξελίξεις με την προσφυγή Κωστούλα στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός Β.

Όπως είναι γνωστό, ο 19χρονος πλέι μέικερ Θανάσης Κωστούλας έχει ενταχθεί από την αρχή της προετοιμασίας στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά παρά την απόφαση του παίκτη να αγωνιστεί στους ερυθρόλευκους, ο Γ.Σ. Βόλου, στον οποίον αγωνιζόταν, δε συναινεί στη μετακίνησή του και δεν το έδωσε το δελτίο του.

Έτσι, ο νεαρός καλαθοσφαιριστής προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ και η υπόθεσή του ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί την Παρασκευή (16/11), αλλά ο Γ.Σ. Βόλου ζήτησε αναβολή και ορίστηκε νέα ημερομηνία εκδίκασης, που είναι η 20η Δεκεμβρίου. Οι ερυθρόλευκοι θα περιμένουν τότε να έχουν αίσια έκβαση  πράγματα, ώστε να υπολογίζουν στον παίκτη από το πρώτο ματς του 2019.

Από κει και πέρα με μία επιπλέον λύση, καθώς βγήκε το δελτίο του 19χρονου γκαρντ, Αγγελοκωστόπουλου Θεοφάνη, που έπαιζε στο Γ’ Τοπικό της Αθήνας με τα Βριλήσσια και είναι φοιτητής στον Βόλο, θα ταξιδέψει η ομάδα του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη στη Μελίκη Ημαθίας, για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, που είναι έμπειρη στη Γ’ Εθνική, την Κυριακή στο 17.00 για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Και οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη, ενώ σίγουρα οι Βολιώτες αισθάνονται άτυχοι, αφού έχασαν δύο ματς στον πόντο στην έδρα τους.

Το πρόγραμμα

Κυριακή 18/11

Δ. Βικέλας 17.00 Βέροια-Εύαθλος Μακ.

Βλαχάβειο 17.00 Καλαμπάκα-Μαντουλίδης

Μελίκης 17.00 Μελίκη-Ολυμπιακός Β.

Σιταρίδης-Δέλλας (Καλότσης)

Ιωαννίνων (Ν) 17.00 ΑΓΣ Ιωαννίνων-Ίκαροι Τρικ.

Παλαμά 17.00 Τιτάνες Παλαμά-Πρωτέας Γρεβ.

Λευκάδας 17.00 Δόξα Λευκάδας-ΠΑΣ Γιάννινα

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.