Περιμένουν πώς και πώς τον φορ στον Ολυμπιακό Βόλου

Για ένα ακόμα παιχνίδι, κόντρα στον Αστέρα Ιτέας την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, φάνηκε το μεγάλο πρόβλημα που έχει ο Ολυμπιακός στο γκολ, ο οποίος, παρά τη βελτίωσή του στο αγωνιστικό κομμάτι, δυσκολεύεται να βάλει την μπάλα στα δίχτυα, με αποτέλεσμα να χάνει πολύτιμους βαθμούς.

Προκειμένου, λοιπόν, να λυθεί το πρόβλημα, οι ιθύνοντες των ερυθρολεύκων τονίζουν ότι θα αποκτηθεί οπωσδήποτε ένα σέντερ φορ. Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, οι οποίοι αγωνίζονται σ’ αυτή τη θέση έχουν φτωχή συγκομιδή, όσον αφορά τα γκολ, με τον Σεχολάρι να έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα και τον Σέττο να μην έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο πιο αποδοτικός επιθετικός των ερυθρολεύκων, ο οποίος αγωνίστηκε κατά συνθήκη σε ορισμένα παιχνίδια στην “αιχμή του δόρατος”, ήταν ο Βαρούχας, που πέτυχε δυο γκολ, πριν αποχωρήσει από τον Βόλο και τον Ολυμπιακό, όσα έχουν πετύχει οι Δήμος Κόκας, Θέος και Μέμος.

Παράλληλα, το πρόβλημα του Ολυμπιακού στο γκολ αντικατοπτρίζεται κι από τις οκτώ συνολικά επίσημες αναμετρήσεις που έχει μείνει στο “μηδέν”. Συγκεκριμένα, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε σε επτά αναμετρήσεις (με Βελούχι, Αστέρας Ιτέα δύο φορές, Αχιλλέα Φαρσάλων, Θήβα, ΝΠΣ και Γ.Σ. Αλμυρού).

Επίσης, σε παιχνίδι Κυπέλλου ΕΠΣΘ, ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς γκολ και στη Νεάπολη, κόντρα στον ΝΠΣ, από τον οποίο ηττήθηκε με 4-0, στο ντεμπούτο του Λάκη Μπακάλη στον πάγκο των ερυθρολεύκων.

Όσον αφορά το όνομα του επιθετικού που θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, αυτό δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Αυτό που είναι γνωστό ήταν η προσπάθεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού να πείσουν τον Κώστα Φλίγκο να επιστρέψει στην ομάδα τους, με τη μεταγραφή αυτή τελικώς να μην προχωρά.

Πάντως, γίνεται προφανές πως στον Ολυμπιακό επιβάλλεται να κινηθούν γρήγορα, προκειμένου να “κλείσει” αυτό το κενό στο ρόστερ φυσικά με έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά, καθώς όσο το πρόβλημα δε λύνεται, η ομάδα χάνει έδαφος. Φυσικά, θετικό είναι το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι, μετά το ματς του Γ.Σ. Αλμυρού, βρίσκονται μόνοι τους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς ο μέχρι πρότινος ισόβαθμός τους Α.Ο. Σελλάνων την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε από τον ΝΠΣ εντός έδρας κι έμεινε στους 20 βαθμούς, αλλά είναι απαραίτητη η απόκτηση του επιθετικού, προκειμένου να γίνει πράξη η πεποίθηση απάντων στην ομάδα, σχετικά με την εύκολη παραμονή της στην κατηγορία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.