Περιμένουν αφίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού Βόλου περιμένουν την άφιξη του Μπρούνο Μπαράνκο στην Ελλάδα, προκειμένου ο Αργεντίνος επιθετικός να ενταχθεί στην ομάδα και στο προπονητικό πρόγραμμα,  ενισχύοντας έτσι τη γραμμή κρούσης. Tην ίδια στιγμή, ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς συμμετέχει κανονικά πλέον στις προπονήσεις της ομάδας.

Από την άλλη, πληροφορίες αναφέρουν το όνομα του Γιόβαν Καστράτοβιτς, 28χρονου επιθετικογενούς ποδοσφαιριστή από τη Σερβία για τους «ερυθρόλευκους», που δεν επιβεβαιώνουν πάντως το ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη. Όπως και να έχει, αναφέρεται τις τελευταίες ημέρες η προσέγγιση από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου ενός Σέρβου μέσου που είναι κοντά στο να συμφωνήσει.

Η πορεία της προετοιμασίας από εκεί και πέρα εξελίσσεται η προετοιμασία των παικτών που είναι στη διάθεση του νέου προπονητή της ομάδας, Στέφανου Ξηροφώτου, στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου. Ήδη η ομάδα προετοιμάζεται και για το φιλικό με τον Πιερικό, προκειμένου να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα ακόμη τεστ, ενόψει της Football League.

Περιμένουν μεγαλύτερη κίνηση για τα διαρκείας

Με το ρόστερ παράλληλα να διαμορφώνεται και την ομάδα να ενισχύεται προκειμένου να πρωταγωνιστήσει, οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού Βόλου περιμένουν ακόμη μεγαλύτερη κίνση σε ό,τι αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής περίοδο.

Αυτό είχε τονίσει και στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μαυρονάσιος, οπότε οι επόμενες ημέρες είναι σημαντικές και γι’ αυτόν τον τομέα. Υπενθυμίζεται ότι ανάλογα με την κατηγορία του διαρκείας που θα επιλέξει ο κάθε ενδιαφερόμενος θα γίνει και ιδιοκτήτης ενός συγκεκριμένου αριθμού μετοχών της ΠΑΕ, ανεξαρτήτως των περιορισμών που μπορεί να ισχύουν όσον αφορά την παρακολούθηση των αγώνων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.