Περιμένουν αντιπάλους και ομάδες…

Χωρίς απόφαση από την ΕΕ της ΕΠΟ για το ποιοι θ' ανέβουν κατηγορία

O ποδοσφαιρικός κόσμος της Super League 2 και της Γ’ Εθνικής περίμεναν σήμερα τις αποφάσεις της ΕΕ της ΕΠΟ για να δουν τι θα γίνει με τα κενά που προκύπτουν στη Β’ Εθνική, και που θα καλυφθούν με ομάδες της Γ’. Ωστόσο η ΕΕ της ΕΠΟ αποφάσισε για τα μισά πράγματα, με τον Ολυμπιακό Βόλου να περιμένει από την άλλη να μάθει αν θα έχει στον όμιλό του έναν ισχυρό αντίπαλο, τον Ηρακλή Λάρισας…

Η ΕΕ της ΕΠΟ αποφάσισε να αποστείλει προσκλήσεις σε Ηλιούπολη και ΠΑΟ Ρουφ για να καλύψουν τα κενά Ξάνθης και Εργοτέλη, με τις φήμες να φέρουν την πρώτη να προετοιμάζεται αλλά τη δεύτερη ομάδα να φιγουράρει με ερωτηματικό… Όμως για το τι θα γίνει με την ομάδα Α’ για τη Super League 2, και πάλι σιγή ιχθύος, αφού η τηλεδιάσκεψη διακόπηκε ουσιαστικά με τους συμμετέχοντες να αποχωρούν ένας ένας! Έτσι, Αγροτικός Αστέρας και Πανδραμαϊκός περιμένουν, την ώρα που δημοσίευμα αναφέρει ότι τελικά ο Ηρακλής Λάρισας θα είναι η ομάδα Α’ από τη Γ’ Εθνική που θα βρεθεί στη Super League 2!

Σύμφωνα με το  δημοσίευμα ο Αγροτικός Αστέρας δεν μπορεί να πάρει μέρος στη Super League 2, λόγω ήττας στο Διαιτητικό, η απόφαση του οποίου είναι δεσμευτική. Από την άλλη, ο Πανδραμαϊκός δεν μπορεί να ανέβει κατηγορία, γιατί δεν πήρε μέρος στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής. Αν ανέβει λοιπόν ο Ηρακλής Λάρισας στη Super League 2, o Oλυμπιακός Βόλου αποφεύγει στον όμιλό του (υποθετικά πάντα) έναν δυνατό αντίπαλο, τον οποίο θα βρει μπροστά της η Νίκη Βόλου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.