Περιορισμένες θέσεις για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι οι θέσεις για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στο Κίτρος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Πύδνα είναι περιορισμένες, λόγω της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου, εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της ομάδας.

Όπως αναφέρει:
«Εξαιτίας περιορισμένης χωρητικότητας του Δημοτικού Γηπέδου Πύδνας, για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 16:00, ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 δικαιούται για τους φιλάθλους του συνολικά 200 μόνο θέσεις. Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου, δεν επιθυμεί να ταλαιπωρεί ο φίλαθλος κόσμος, πραγματοποιώντας αυτό το ταξίδι και με κίνδυνο να μην εισέλθει στο γήπεδο. Κατόπιν τούτου ενημερώνουμε ότι υπολογίζοντας την εκδρομή των οργανωμένων φιλάθλων (δύο λεωφορεία- ενημερωτικά, στο δεύτερο υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις), απομένουν 100 ακόμη θέσεις διαθέσιμες.

Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου που θα μεταβούν μεμονωμένα στην Πύδνα, πρέπει να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή τηλεφωνικά, στα γραφεία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας).
Τα γραφεία λειτουργούν καθημερινά (Δευτέρα- Παρασκευή) από τις 10:00 έως και τις 14:00 και από τις 18:00 έως και τις 21:00. Δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται έως την Παρασκευή στις 21:00. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421077151.

Η λίστα με τα ονόματα των φιλάθλων, που θα έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους, στον εκτός έδρας αγώνα με την Πύδνα, θα βρίσκεται στην είσοδο του Δημοτικού Γηπέδου Πύδνας, και εκεί θα καταβάλουν το κόστος του εισιτηρίου, που ανέρχεται στα 10€.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους που σίγουρα είναι πολλοί και θα ήθελαν να βρίσκονται κοντά στην ομάδα μας. Για όσους δεν μπορέσουν να παρακολουθήσουν αυτό τον αγώνα, λόγω μικρής χωρητικότητας του γηπέδου της Πύδνας, την επόμενη Κυριακή σας περιμένουμε όλους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον εντός έδρας αγώνα με την Αμβρακία Κωστακιών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.