«Περίπατο» στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός

Χωρίς να πατήσει το γκάζι ο Παναθηναϊκός έκανε το 5/5 στην Α1 μπάσκετ επικρατώντας άνετα του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη με 88-67.

Οι πράσινοι επέβαλαν τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά, απέναντι στον βελτιωμένο Πανιώνιο, ξέφυγαν με διψήφια διαφορά στο δεύτερο μέρος κι έφτασαν άνετα στο «δίποντο».

Πλέον η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα επικεντρωθεί στο πρόγραμμα – φωτιά που ακολουθεί.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή για την Euroleague (16/11, 19:30) και 48 ώρες αργότερα τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα (18/11, 19:00).

Κορυφαίος των νικητών στο σημερινό ματς ήταν ο Κιθ Λάνγκφορντ (12 πόντους) που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Νίκος Παππάς (11) Νικ Καλάθης (10) και Ίαν Βουγιούκας (12).

Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ήρθαν τα… δυσάρεστα για τους «πράσινους», καθώς ο Τζέιμς Γκιστ στραβοπάτησε και πήγε στον πάγκο κουτσαίνοντας.

Στην αντίπερα όχθη, οι «κυανέρυθροι» παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι με την παρουσία των νέων παικτών τους στο παρκέ και υπό τις οδηγίες του Βασίλη Φραγκιά άφησαν καλές εντυπώσεις για μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης.

Ωστόσο, γνώρισαν μία αναμενόμενη ήττα (4η σε 5 ματς) και πλέον στρέφονται στο παιχνίδι – τελικό με το Ρέθυμνο το Σάββατο (17/11, 15:45). Έκανε πολλή δουλειά και σκόραρε με πολλούς τρόπους στο ντεμπούτο του ο Νώντας Παπαντωνίου, άρεσε ο Τζόι Ντόρσεϊ με το «καλημέρα», έδωσε λύσεις ο Νταρνέλ Χάρις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.