«Περίπατο» στην Εύβοια ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε την «υποχρέωση» στην Κύμη, επικρατώντας εύκολα της γηπεδούχου ομάδας με 87-62 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών, στο ντεμπούτο του Σον Κιλπάτρικ με την πράσινη φανέλα.

Ο Αμερικανός άσος των «πρασίνων» έδειξε την κλάση του με το «καλημέρα», σκοράροντας 20 πόντους σε 23 λεπτά συμμετοχής με 7/11 σουτ εντός παιδιάς.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο σημείωσε τη 12η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ εκκρεμεί η αναβληθείσα αναμέτρηση με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Ο Νικ Καλάθης δεν χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του προκειμένου να πάρει ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Ευρωλίγκα, που αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει ταξίδι στο Κάουνας.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί και παρέμειναν κοντά στο σκορ για περίπου ένα ημίχρονο, καθώς στο 17΄ βρίσκονταν στο -3 (33-36), αλλά με επιμέρους σκορ 10-2 ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 20΄ με 46-35.

Κάπου εκεί μπήκε το τέλος στα όποια όνειρα των γηπεδούχων, αφού μετά την ανάπαυλα, με τον Λεκαβίτσιους να οργανώνει υποδειγματικά και τον Κιλπάτρικ να σκοράρει από παντού, οι «πράσινοι» πήγαν στο +22 (65-43) στο 27ο λεπτό και «κλείδωσαν» τον αγώνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.