Πες τα γιατρέ

Μπορεί να είναι Nικιώτης μέχρι το μεδούλι ο γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Βόλου, Μιχάλης Μεϊκόπουλος όμως, δεν παραβλέπει να αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι δύο ιστορικές ομάδες της πόλης. Η Νίκη και ο Ολυμπιακός. Όπως σχολιάζει, με αφορμή τα τρόπαια που κατέκτησαν ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ: «Ως φίλαθλος, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Πειραιώς και τον Παναθηναϊκό για τους ευρωπαϊκούς τίτλους, βοηθούν τους συλλόγους τους και την πατρίδα.

Να μην ξεχνιόμαστε όμως. Είμαστε με τις ιστορικές ομάδες της πόλης μας, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ με 100χρονη ιστορία και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ από το 1937, που είναι ξένοι στην ίδια την πόλη τους, λόγω της προνομιακής σχέσης του Δήμου με μια ξενόφερτη ομάδα που έφερε από τη Πιερία και απολαμβάνει όλων των προνομίων όσον αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Τελευταίο παράδειγμα ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού Βόλου από το Πανθεσσαλικό στάδιο λες και δεν έγινε για όλους τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής, αλλά μόνο για μια ομάδα χωρίς φιλάθλους και ιστορία».

Πες τα γιατρέ μου, γιατί το θέμα πρέπει να αναδειχθεί στο δημοτικό συμβούλιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.