Πετάει για Ρόδο και νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου

Πανηγύρια στο τέλος του αγώνα στη Νεάπολη για τους παίκτες του Ολυμπιακού Β.
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώνεται η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων»

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός Βόλου την ερχόμενη Κυριακή, όπως ανέφερε εξάλλου μιλώντας στο «Magnesiasports» o προπονητής της ομάδας, Σούλης Παπαδόπουλος. Ο Διαγόρας είναι σκληροτράχηλος αντίπαλος όπως γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας, έχοντας υπάρξει προσφάτως στην τεχνική του ηγεσία, και γι’ αυτό επαναλαμβάνει συνεχώς τις λέξεις «προσοχή» και συγκέντρωση στους παίκτες του.

Μια νίκη επί του Διαγόρα θα επιτρέψει εξάλλου στον Ολυμπιακό Βόλου να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης, θέλοντας να καλύψει και τις βαθμολογικές απώλειες που είχε στις προηγούμενες αγωνιστικές, ειδικά από τη στιγμή που έχει χάσει βαθμούς εντός έδρας. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου δείχνει να είναι ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας, ζητώντας σε καθημερινή βάση πάντως όλο και περισσότερα από τους παίκτες του.

Βέβαια μπορεί ο ίδιος να μην έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, αλλά η… ενδοεπικοινωνία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη μεταξύ πάγκου και κερκίδας!

Υπολογίζεται και ο Ράντι
Όλα δείχνουν ότι προβλήματα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν, αφού και ο Ίμπαν Ράντι έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή για την αναμέτρηση της Κυριακής. Βέβαια το γεγονός ότι έχει ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για αρκετές ημέρες δεν του δίνει πιθανότητες για θέση βασικού. Παράλληλα, έχοντας ξεπεράσει τον πρόσφατο τραυματισμό του, ο Θανάσης Δεινόπαπας είναι σε θέση να προσφέρει περισσότερα.

Από την άλλη, εκτός αποστολής ήταν ο Τζέφερσον στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και θα φανεί αν θα ακολουθήσει την ομάδα στη Ρόδο αυτή τη φορά. Αν και μιλώντας στo «Magnesiasports» o Σούλης Παπαδόπουλος δήλωνε ότι είναι ευχαριστημένος με το υλικό που διαθέτει η ομάδα, στο πλαίσιο των μεταγραφικών αναζητήσεων, δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς τίποτε, ειδικά για παίκτη που καταλαμβάνει θέση ξένου.

Οι διαιτητές του κυπέλλου
Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για τη 2η αγωνιστική της 5ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στις 4 Δεκεμβρίου, εκτός έδρας στον επαναληπτικό ανάμεσα στις δύο ομάδες. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης του συνδέσμου Ηπείρου. Βοηθοί του θα είναι ο Νίκος Πάγκαλος του συνδέσμου Λασιθίου και Κωνσταντίνος Κωνστάντιοςς του συνδέσμου Ευβοίας. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Γεώργιος Λάμπρου του συνδέσμου Ευβοίας επίσης, ενώ παρατηρητής ο Νίκος Αγαδάκος από τον Πειραιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.