«Πέταξε» για Ζένιτσα η Εθνική

Με αρκετά προβλήματα, αλλά γεμάτη αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα, αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης η αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τη Ζένιτσα.

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ματς με τη Βοσνία (Παρασκευή 9/06, 21:45) ξεκίνησε για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Μετά το 1-1 με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες οι απαιτήσεις αυξήθηκαν, το όνειρο της πρόκρισης στους τελικούς του παγκοσμίου κυπέλλου 2018 έγινε πιο έντονο, αλλά πολλά θα κριθούν από το αποτέλεσμα της αυριανής αναμέτρησης.

Η αποστολή της «γαλανόλευκης» πέταξε σήμερα το πρωί με πτήση τσάρτερ για το Σαράγεβο, όπου από εκεί θα ταξιδέψει οδικώς για την Ζένιτσα. Εκεί που το βράδυ της Παρασκευής είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ματς με τους Βόσνιους, οι οποίοι «παίζουν το τελευταίο τους χαρτί».

Το κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι πολύ καλό, παρά τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν. Ο Μίχαελ Σκίμπε δεν θα έχει διαθέσιμους τους τιμωρημένους, Τζαβέλλα, Ταχτσίδη και Σάμαρη, ούτε τους τραυματίες, Γλύκο και Κυριάκο Παπαδόπουλο, ωστόσο, παίκτες και τεχνικό τιμ αισιοδοξούν ότι με ανάλογη εμφάνιση όπως απέναντι στους Βέλγους η Εθνική έχει μεγάλη τύχη στο ματς με τη Βοσνία.

Την αποστολή αποτελούν οι, Καπίνο, Λυκογιάννης, Μπακασέτας, Καρνέζης, Σταφυλλίδης, Μάνταλος, Γιαννιώτης, Κουτρουμπής, Φορτούνης, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Μανωλάς, Δώνης, Τζιόλης, Γιαννιώτας, Οικονόμου, Ρέτσος, Τοροσίδης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Ζέκα, Διαμαντάκος, Μήτρογλου, Δέλλιος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.