Πιάνει δουλειά η Εθνική Βόλεϊ Γυναικών

Με συμμετοχή της Βολιώτισσας Μαρίας Τσιτσιγιάννη

Ήδη από σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου (18:00) στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» πιάνει δουλειά το πρώτο γκρουπ της Εθνικής Βόλεϊ Γυναικών εν όψει της συμμετοχής στον προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τη Βολιώτισσα Μαρία Τσιτσιγιάννη να συμμετέχει στην προετοιμασία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει κληρωθεί στον 6ο προκριματικό όμιλο όπου θα αντιμετωπίσει Βοσνία, Νορβηγία και Ελβετία. Σ’ αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που θα διαρκέσει έως τις 20 Ιουλίου δεν θα συμμετάσχουν οι αθλήτριες που αγωνίζονται στους Μεσογειακούς Αγώνες, καθώς θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις από τις 21 Ιουλίου (το δεύτερο στάδιο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη).

Στο πρώτο στάδιο έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι Εύα Χαντάβα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αριστέα Τοντάι, Εβίτα Ξηντάρα, Μάρθα Ανθούλη, Ιλιόνη Κελεσίδη, Παναγιώτα Ξανθοπούλου και Μαρία Τσιτσιγιάννη.

Παράλληλα σ’ αυτό το στάδιο της προετοιμασίας κλήθηκαν να συμμετάσχουν και οι διεθνείς με την Εθνική Νεανίδων Εύα Τάνη (πασαδόρος), Γωγώ Αγγελοπούλου (ακραία) και η διεθνής με την εθνική κορασίδων Χριστιάνα Μπρούμα (διαγώνια).

Το πρόγραμμα του προκριματικού ομίλου της Εθνικής:

1η αγωνιστική (20-21/8/2022)

Ελλάδα-Ελβετία

Νορβηγία-Βοσνία

2η αγωνιστική (24/8/2022)

Βοσνία-Ελλάδα

Ελβετία-Νορβηγία

3η αγωνιστική (27-28/8/2022)

Ελλάδα-Νορβηγία

Βοσνία-Ελβετία

4η αγωνιστική (3-4/9/2022)

Ελβετία-Βοσνία

Νορβηγία-Ελλάδα

5η αγωνιστική (7/9/2022)

Ελλάδα-Βοσνία

Νορβηγία-Ελβετία

6η αγωνιστική (10-11/9/2022)

Ελβετία-Ελλάδα

Βοσνία-Νορβηγία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.