Πιερικός, Κεραυνός Αγγελοχωρίου και Ελασσόνα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Τρία παιχνίδια με στόχο την καλύτερη συγκομιδή

Δεν κλείνει εύκολα το 2022 για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς έχει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια και ένα εντός έδρας μεσοβδόμαδα με δυνατό αντίπαλο, με την αρχή να γίνεται την Κυριακή στην έδρα του Πιερικού.

Εξ ορισμού, βάσει ονόματος του αντιπάλου (μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι από τις πιο γνωστές ομάδες της Γ’ Εθνικής) αλλά και έδρας, ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να είναι σοβαρός και πειθαρχημένος στις εντολές του προπονητή του, Σάκη Θεοδοσιάδη, για να διεκδικήσει κάτι καλό. Εάν πάρει το θετικό αποτέλεσμα, θα βρεθεί με καλύτερη ψυχολογία στις 18 Δεκεμβρίου στην έδρα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου, ομάδα που βρέθηκε στη Γ’ Εθνική απορροφώντας τη Θύελλα Σαρακηνών, και που αυτήν τη στιγμή είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με οκτώ βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια.

Ακολουθεί στις 21 Δεκεμβρίου το παιχνίδι με τον ΠΟ Ελασσόνας (ημέρα Τετάρτη στη Νεάπολη), με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει έναν δύσκολο αντίπαλο για μία ακόμη αγωνιστική. Η αρχή όμως γίνεται την Κυριακή στην Κατερίνη, και εκεί το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του απέναντι στην ομάδα της Κατερίνης

Αποκλεισμός για τον Πιερικό στο κύπελλο ΕΠΣ

Ο Πιερικός πάντως έρχεται και από παιχνίδι μεσοβδόμαδα, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης αγωνίστηκε απέναντι στην Ακαδημία Πλαταμώνα για το κύπελλο ΕΠΣ Πιερίας. Μάλιστα, η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, καθώς γνώρισε την ήττα 1-0!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.