Πήγε για την ανατροπή η Κ14 της ΕΠΣΘ, ήττα 3-4 από τα Τρίκαλα

Για το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων

Τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής διεξήχθησαν σήμερα Τετάρτη 22 Μαρτίου για το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, με την Κ14 της ΕΠΣΘ να παλεύει απέναντι στο αντίστοιχο σύνολο των Τρικάλων, γνωρίζοντας την ήττα όμως τελικά με σκορ 3-4, παρά το ότι προηγήθηκε ενώ πήγε να κάνει και την ολική επαναφορά.

Στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν ο Χατζηγεωργίου αυτός που έδωσε το προβάδισμα στο σύνολο της Μαγνησίας με σουτ, αλλά στη συνέχεια η ομάδα της ΕΠΣ Τρικάλων όχι μόνο ισοφάρισε αλλά πήρε και σαφές προβάδισμα τριών τερμάτων (1-4).  Στο 22’ ο Μαυρομάτης ισοφάρισε για τους Τρικαλινούς. ενώ ακολούθησε το τέρμα του Μπουχώρη στο 29’. Στο 38΄ο Αδάμος έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην Κ14 της ΕΠΣΤ κάνοντας το σκορ 1-3, ενώ στο δεύτερο μέρος και στο 45’ ο Πατουλιώτης σημείωσε το τέταρτο τέρμα για τους φιλοξενούμενους.

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, ή καλύτερα ο Μπαλαμώτης ήταν αυτός που αποφάσισε να μιλήσει σε εκείνο το σημείο. Σκοράροντας στο 60’ αλλά και στο 65’ έφερε τη Μικτή Κ14 της ΕΠΣΘ μία ανάσα από την ισοφάριση, αλλά στον εναπομείναντα χρόνο (τα παιχνίδια των Μικρών Κ14 διαρκούν 80 λεπτά) η ομάδα της Μαγνησίας δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα, με αποτέλεσμα να μείνει το σκορ 3-4 μέχρι τέλους.

Για την Μικτή Κ14 της ΕΠΣΘ αγωνίστηκαν οι Μαρκατάς, Χαλιμούρδας, Κανάλης, Μπάρμπου, Χατζηγεωργίου, Γκρίνιας, Λαγιοκάπας, Πάτρας, Σκαλίμης, Καραγεωργόπουλος και Μπαλαμώτης. Επίσης αγωνίστηκαν και οι Χονδροδίνης, Τσομπανόπουλος, Κουφογάζος, Μπέκος και Καραδήμας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.